Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Valakinek sikerult bevonzani...

Valakinek sikerult bevonzani a párját, agykontrollal arra gondolva hogy az a bizonyos szemely lessz a jovoben a párja es ugy is lett, tok idegen ember volt azelott?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 5. 18:28
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
eleg sokat csinaltam..talan harom honapig is. Rá egy fél éven belul be is lepet akkor teljessen idegen no a hazunkba.
2014. ápr. 6. 18:26
 12/15 anonim válasza:
en nem csak a szemelyt de a harmoniat is vonzottam befele vagyis en alapbol feltekeny tips vagyok es olyan partvonzottam be aki azert tartozkodik masnoktol kisse konzervativ mert en pedig ilyen tipusu novagyok hogy mas ferfiaktol tartozkodom :) igy jott be a harmonia
2014. ápr. 6. 19:01
 13/15 gungasam ***** válasza:
Eléggé nagy badarság ezt agykontrollra fogni. Simán csábítás.Kinéztem, lekádereztem és "lenyúltam". valamivel később, úgy 10-15 év után hallottam az agykontrollról és ki is próbáltam azt. Annyira nem jó mint a csábítás. Vagyis az ember beveti a természet adta bájait.
2014. ápr. 10. 21:31
 14/15 anonim ***** válasza:

Soha, még csak hasonlót sem.

Sokkal inkább fordítva: ha kicsit is reméltem, hogy lesz valami, megismerkedek egy lánnyal, akkor garantáltan semmi nem volt, szinte kizárólag spontán módon alakultak eddig.

2014. ápr. 29. 15:57
 15/15 anonim ***** válasza:
29 F
2014. ápr. 29. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!