Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Miért hallom annak a hangját...

Miért hallom annak a hangját a fejemben aki messziről beszél hozzám?

Figyelt kérdés
Nem hallom az illetőt aki beszèl hozzám, csak látom hogy beszél hozzám. És afejembe hallom a hangját és amit mond. Látom a szájmozgását is. Miért van ilyen? Nem tudom hogy ebbe a csoportba tartozike, de nekem ez volt a legésszerübb.

2014. márc. 18. 10:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Szájról olvasás.
2014. márc. 18. 10:38
 2/7 anonim ***** válasza:
ne... ez már azért erősen scifi kategória, szerintem húzd ki a kábelt és menj egy kicsit a friss levegőre, elég a sok thriller és horror filmből!
2014. márc. 18. 10:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Miért eddig hallás károsult voltál?
2014. márc. 18. 11:07
 4/7 anonim ***** válasza:
fül károsodás
2014. márc. 18. 12:42
 5/7 A kérdező kommentje:
nem, nem voltam és nem is vagyok halláskárosult xD de kajakra hallottam a fejemben azt amit mond :D lehet hogy csak szájról olvasás volt (aki az első hozzászólást mondta)és hozzá képzeltem a hangját, de lehetséges az hogy akaratlanul olvasom le a szájáról azt amit mond?
2014. márc. 18. 22:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Aktív a tobozmirigyed! Olvass utána a "rejtett képességeknek".
2014. márc. 19. 09:13
 7/7 mustafa33 ***** válasza:
Vettél egy mobilt.
2014. márc. 26. 03:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!