Miért nem akar összejönni?
csak hozzáértők válaszát kérem, köszönöm! :)
szóval, nagyon el szeretnék érni valamit agykontrollal, ezért (pár hónap-1 év kihagyás után) újra elkezdtem alkalmazni. nos, nem biztos, hogy ha összejön, akkor én hosszútávon boldog leszek, de rövid távon biztos, és én nagyon szeretném, ha ez összejönne!
az üzenetküldés nem igazán hat. már másfél hete minden nap próbálok valakinek éjszaka üzenetet küldeni, de vagy nem ébredek fel, vagy üzenet közben visszaalszom, vagy olyan, mintha meg sem kapta volna, mert nem történik semmi.
amikor elmetükrével próbálkozom, akkor egyszerűen nem tudok lazítani. elengedem magam, és rá 3 mp-re nagyon viszketni kezd valamim, vagy muszáj megmozdulnom, mert nagyon rossz érzés lesz nyugodtan feküdni.
ezalatt a másfél hét alatt semmi előrehaladás nem történt.
lehet, hogy azért, mert nem szabadna bekövetkeznie a célomnak, mert nem az lenne mindenki számára a legjobb?
vagy mivel próbálkozzak?
előre is köszi a választ! :)
Pasi-ügy? :-)
Lehet, hogy amiatt nem jön össze, mert nem ő a te embered, a ki közös időtök már lejárt. Te magad is kételkedsz a szándékodban ("lehet, hogy hosszú távon nem a legjobb megoldás"). És itt a hiba oka.
Inkább hagyd elmenni, ha van még a jövőben bármi közötök egymáshoz, a sors visszasodorja az életedbe. Ha végleg eltűnik, annak meg oka van.
Ha ő nyitott lenne feléd, reagálna az éjszakai üzeneteidre. De te is érzed, hogy amit tervezel, az nem tiszta, ezzel blokkolod önmagad.
az agykontroll nem minden
mentális, érzelmi, anyagi, és tüneti szinten egyaránt kell törekedni arra amit el akarsz érni.
És az agykontroll csak a mentális szinttel foglalkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!