Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Miért nem akar összejönni?

Miért nem akar összejönni?

Figyelt kérdés

csak hozzáértők válaszát kérem, köszönöm! :)

szóval, nagyon el szeretnék érni valamit agykontrollal, ezért (pár hónap-1 év kihagyás után) újra elkezdtem alkalmazni. nos, nem biztos, hogy ha összejön, akkor én hosszútávon boldog leszek, de rövid távon biztos, és én nagyon szeretném, ha ez összejönne!

az üzenetküldés nem igazán hat. már másfél hete minden nap próbálok valakinek éjszaka üzenetet küldeni, de vagy nem ébredek fel, vagy üzenet közben visszaalszom, vagy olyan, mintha meg sem kapta volna, mert nem történik semmi.

amikor elmetükrével próbálkozom, akkor egyszerűen nem tudok lazítani. elengedem magam, és rá 3 mp-re nagyon viszketni kezd valamim, vagy muszáj megmozdulnom, mert nagyon rossz érzés lesz nyugodtan feküdni.

ezalatt a másfél hét alatt semmi előrehaladás nem történt.

lehet, hogy azért, mert nem szabadna bekövetkeznie a célomnak, mert nem az lenne mindenki számára a legjobb?

vagy mivel próbálkozzak?

előre is köszi a választ! :)

2014. márc. 11. 15:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Ööö én ugyan segíteni nem tudok, de ez az álomban üzenetküldés nagyon érdekel. El tudnád magyarázni?
2014. márc. 11. 16:17
 2/8 A kérdező kommentje:
írok privátban :)
2014. márc. 11. 16:17
 3/8 anonim ***** válasza:
53%
Az üzenetküldésnek vannak egyszerűbb módjai is, pl sms vagy facebook vagy e-mail.
2014. márc. 11. 16:31
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Azért mert agykontroll nem létezik.
2014. márc. 11. 18:14
 5/8 A kérdező kommentje:
de általános iskola igen, és ott meg lehet tanulni olvasni. ("csak hozzáértők válaszát kérném, köszönöm!")
2014. márc. 11. 18:15
 6/8 anonim ***** válasza:

Pasi-ügy? :-)

Lehet, hogy amiatt nem jön össze, mert nem ő a te embered, a ki közös időtök már lejárt. Te magad is kételkedsz a szándékodban ("lehet, hogy hosszú távon nem a legjobb megoldás"). És itt a hiba oka.

Inkább hagyd elmenni, ha van még a jövőben bármi közötök egymáshoz, a sors visszasodorja az életedbe. Ha végleg eltűnik, annak meg oka van.

Ha ő nyitott lenne feléd, reagálna az éjszakai üzeneteidre. De te is érzed, hogy amit tervezel, az nem tiszta, ezzel blokkolod önmagad.

2014. márc. 11. 21:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. A pohár vízzel rákérdezhetsz a hiba okára, de szerintem magadtól is tudod a választ!
2014. márc. 11. 21:41
 8/8 anonim ***** válasza:
67%

az agykontroll nem minden

mentális, érzelmi, anyagi, és tüneti szinten egyaránt kell törekedni arra amit el akarsz érni.

És az agykontroll csak a mentális szinttel foglalkozik.

2014. márc. 12. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!