Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Szerintetek amit a Titok című...

Szerintetek amit a Titok című filmben mondanak az tényleg működik?

Figyelt kérdés
Szóval tényleg az fog történni, amire a legtöbbet gondolunk, és amirõl elhisszük hogy tényleg úgy van? Próbáltam már, hogy becsukom a szemem, és elképzeltem azt amire vágyok, és utána biztos voltam benne hogy megkapom azt. Aztán mégsem történt semmi.

2014. febr. 20. 23:57
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Sok erről szóló filmet láttam, és értelmetlen dolognak tartom. Ha ennyire egyszerű lenne, ahogy ott elmondják, akkor a világon senki sem éhezne és mindenki boldog lenne, béke uralkodna. Ezt meg is lehet egyszerűen cáfolni. Az olyan emberek, akik például skizofrének, és teljesen más személyiséget találnak ki maguknak, sokszor hihetetlenül nagy ostobaságokat képzelnek el és gondolnak. Mégsem történik velük semmi ehhez fogható. Vagy például azok a végtelenül gonosz emberek is sokszor szerencsések és néha boldogok is, pedig forr bennük a gyűlölet és a rosszindulat. Ott van még a jóakaró ember is, aki mindenkinek jót szeretne, mégis sokszor a rosszat kapja. Nem lennének hajléktalanok, nem lennének szegények és boldogtalanok sem ha tényleg működne. A gondolat nem vonz semmit. A gondolat az kihat a testre, de nem az egész világra. És utána már csak TENNI kell a dologért ami kell.
2014. febr. 21. 00:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Részint hülyeség. Hiába akarom de nagyon, hogy repüljön a számba egy sportszelet akkor se fog. Viszont ha lemegyek a boltba, és veszek egyet, aztán beledobom a számba akkor kész a nagy mű. Vagy pl hiába akarom, hogy mozduljon meg az ujjam, meg is kell tennem, hogy effektíve meg is történjen. Elmondok valami vicceset amit magamon figyeltem meg. Ha valamit nagyon szeretnék akkor rittig nem fog bekövetkezni. Ugyanakkor ha valami rossz dolgot szeretnék elkerülni és elképzelem a dolgot amit elakarok kerülne akkor a francért nem fog az se bekövetkezni, ami jó. :D Csak miközben elképzelem a dolgot rettentőmód ideges vagyok. Szóval jó mert a rossz elkerül, de rossz mert a jó is, amit kívánnék. Talán ha idegesen kívánnék jót, és vágyakozva a rosszat, fordítva sülnének el a dolgok, de az eléggé nehéz. :P Töprengj.
2014. febr. 21. 02:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem mindig az ellenkezője jön be.Nagy hülyeség az egész.
2014. febr. 21. 08:19
 4/5 anonim válasza:
Én sewm nagyon hiszek benne de volt már hogy bejött és az 1. comentelőnek egy kis válasz: "azért van háború stb..." mert senki sem tud hinni igazán
2014. febr. 21. 16:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem úgy működik ahogy a filmben van, az egy hatásvadász film, de van valami alapja. Itt egy blog amit érdemes elolvasni:

[link]

2014. febr. 27. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!