Vagyont sikerült szereznie valamelyikőtöknek a vonzás törvényét alkalmazva?
Gyerekkorom óta mindig gyűjtögettem valamit, sokszor álmondtam azzal h pénzérméket találok. Szóval igazából nem kellett megváltoztatni a gondolkodásom, mindig úgy álltam hozzá h volt, van és lesz pénzem... Igaz sokkal több időmbe és energiámba került, mire tényleg kezdtek beindulni a dolgok.
Nem vagyok alkalmazott.
ennyien ismeritek a titkot itt Magyarországon is? :D ez remek ;)
a kérdésre a válaszom, nekem is volt már. szinte gyökeresen változtatta meg az életem: egy személy, akit megismertem, fontos szerepet játszott az életemben. teljesen megváltoztatta a gondolkodásom...ezeken kívül egy két apróság: pl. kerestem vmit a boltokban, amit nagyon rég nem lehet szinte sehol találni. véletlenszerűen, mintha az ölembe pottyant volna, találtam egyet :D
Remek ez a módszer :)
Azt szerzitek meg, amibe beletoljátok az energiáitokat. Ezért küzdenetek kell folyamatosan.
Azt amire nem vágytok, ingyen megkapjátok hozzá... ez lesz a ráadás.
Mindig a végére marad a feketeleves.
Dichotómiákra feszített univerzumban mire vágyhattok? Korlátokra?
Nekem sikerült már pénzt szereznem a vonzás törvényével több alkalommal is!
Még nagyon régen, az anyukám pénztárcájából. Hogy ne vegye észre, ezért egy kis mágnest ragasztottam egy hurkapálcikára és a táskájában lévő tárcából így emeltem el a fémpénzeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!