Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Egyik barátom lement alfába,...

Egyik barátom lement alfába, és valami csontváz fogadta, ami félig medve, félig orángután vagy mi a frász volt. Mi lehetett?

Figyelt kérdés

A barát nem félt a csontváztól, sőt, dacosan azt mondta, még visszatér.

Nem tudjátok, mi lehetett ez az (objektum) , és hogy minek a hatására jött létre?

2013. nov. 17. 18:26
 1/9 anonim ***** válasza:

1Sám 17,36

A te szolgád mind az oroszlánt, mind a medvét megölte: Úgy lesz azért e körülmetéletlen Filiszteus is, mint azok közül egy, mert gyalázattal illeté az élő Istennek seregét.

Ez az üzenet lényege.

2013. nov. 17. 18:29
 2/9 anonim ***** válasza:
Az agykontrollos=körülmetéletlen Filiszteus csoportba tartozik.
2013. nov. 17. 18:29
 3/9 A kérdező kommentje:
Ja, a csonti elég antiszoc volt, kicsit így dühöngő fenevad érzettel. Legalábbis ezt mondta.
2013. nov. 17. 18:31
 4/9 anonim ***** válasza:
én is találkoztam már ilyesmivel...fekete csontvázszerű farkas-ember alak (nem nézek vérfarkasos filmeket, de arra hajazott)...nekem támadt, de kihúztam magam fölényesen, elküldtem a fenébe, mire fülét farkát behúzva távozott... nem tudom én se, mi volt az, de általában el lehet küldeni az ilyeneket...
2013. nov. 17. 20:25
 5/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem kellet volna becuccozni előtte, és jobb lett volna az alfa pí gamma delta epszilon formáció.
2013. nov. 17. 21:09
 6/9 Béla Őrangyal szekta ***** válasza:
Hívni kell a kriptozoológusokat és a loúlógusokat! Ez talán azt jelenti hogy ismét mutálódott a Badacsonyi Görényember! (az Érmelléki Kuglófember is így jött létre) Ami nagyon fontos hogy kiderítsük melyik településen született meg elsőnek a lény, mivel ez alapvető dolog lesz az elnevezésében. Merre fele lakik a barátod?
2013. nov. 18. 15:49
 7/9 A kérdező kommentje:

A normálisak kivételével...

Nos, basszátok már meg...

Egy rendes válasz érkezett, a többi baromságokat ír. Ezek az üzenetek fontos információkat tartalmazhatnak, és ti meg így elbarmoljátok.

Itt fontos dolgokról van szó.

Ha nem tudod a választ, GTFO. Mássz innen.

2013. nov. 18. 20:12
 8/9 anonim ***** válasza:

,,Itt fontos dolgokról van szó."

Jogos, ezek az élet nehéz kérdései. Legalább annyira fontos, mint amikor a pillangó rászáll egy virágra.

2013. nov. 18. 21:20
 9/9 A kérdező kommentje:

Valóban, tényleg fontos az is, de hogy a felsőbb dimenziók, esetleg az agyunk mit üzen, az még fontosabb.

Aki nem ért ehhez menjen innen. Nem, nem ezt hívják Buddhizmusnak.

2013. dec. 27. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!