Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ti mit csináltok ha mély...

Ti mit csináltok ha mély pontba kerültök?

Figyelt kérdés

Éppen síró görcsöt kaptam és már nagyon elegem van és nagyon nyomasztó ez az érzés. Úgy érzem rohadt messze vagyok a célomtól és azon gondolkodtam inkább feladom, mert ez a sikertelenség kikészít. De nekem a céljaim adtak erőt, mikor mások már rég feladták volna. Ha nem érem el a célom, akkor semmi értelme nem lesz az életemnek..

Legszívesebben meghalnék, mert olyan bizonytalan vagyok és semmi, de tényleg semmi nincs ami kicsit is utalna arra, hogy közel a célom, de még csak egy kis jel sem.. Nagyon rosszul vagyok és elegem van a körülöttem lévő emberekből, mert csak bántanak..

Az utóbbi időben jöttek szép dolgok az életembe, de annak köze sincs az álmomhoz. És tudom kicsit hülyén hangzik, hogy álmaim meg céljaim...de rohadt nehéz volt bármi amit elakartam érni. Mindenért meg kellett küzdenem és még azért is, hogy ne veszítsem el..rengeteg szorongást ea félelmet okoztak... Ezeken a nehéz időkön csak az segített át, hogy hittem abban, hogy elérhetem az egyetlen nagy álmomat. Akkor sem volt sehol, de mostanság már azon jár az agyam, hogy vége, feladom..mit tegyek??

2013. nov. 4. 18:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Ne add fel, csak pihenj rá egy keveset, mondjuk pár hónapot, és addig egyáltalán ne foglalkozz vele, aztán majd újult erővel bele tudsz vágni.

Mi ez a cél, megtudhatjuk?

2013. nov. 4. 19:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Szembenézek azzal, amiben vagyok és jobb esetben erőt veszek magamon (és ezzel a környezetemen is).
2013. nov. 5. 17:55
 3/4 anonim válasza:
2013. nov. 6. 20:36
 4/4 anonim válasza:
Én a Titok című filmet tudom neked ajánlani.Erre totális mértékben illik. :) Fel a fejjel! :) az élet megy tovább akármi legyen, ki kell törnöd a többiek közül, légy meréészebb, szókimondóbb és mindenkivel olyan amilyen ő veled ;)
2013. nov. 22. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!