Vajon mitől lehet? Harmadik szem, vagy csak elmebeteg vagyok?
Csupán kezdesz átsiklani az álom világába, tudományosan "hipnagóg tudatállapot". Ezt a zagyavaságot és is gyerekkoromtól fogva megfigyeltem, szerintem mindenkinél így van csak sokan nem annyira tudatosak hogy észrevegyék.
Nincs miért aggódni, érdemes inkább bele olvadni. A gondolkodó elme joggal aggódik ugyanis ő ekkor ideiglenesen megszűnik. Ne feledd te nem a gondolkodó elme vagy :)
Sziasztok!
"Mint az LSD hatás..."
Nekem erről egy könyv jutott eszembe, a címe: Rabindranath R. Maharaj – Dave Hunt: Egy guru halála.
Nekem is voltak olyan élményeim, amiktől teljesen megdermedtem, mintha az idegeimet rángatnák. Ilyenkor sokszor úgy éreztem, hogy megőrülök...
Nekem a 'problémák' akkor kezdődtek, amikor közelebb kerültem az okkultizmus...
A könyvet régebben olvastam már, pár dolog azért még megmaradt. A férfi, akiről szól a könyv, hindu családban nőtt fel, híres guru volt az apja. Mindenki azt várta, hogy a fia a nyomdokaiba lép. A könyvben mesél a meditációban átélt élményeiről és az ezzel kapcsolatos gondolatairól, érzéseiről. Valamilyen úton módon kapcsolatba került a kereszténységgel és elkerült Európába, ahol kapcsolatba került drogosokkal. Számára az volt a megdöbbentő, hogy olyan élményeket írtak le ezek az emberek a drog hatását illetően, amit ő meditáció közben élt meg.
Van egy másik fajta spiritualitás is, amit a Biblia kínál. Abban Isten kifejezetten megtiltotta az embernek, hogy bizonyos okkult dolgokat űzzenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!