Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan tudnam tudat alatt...

Hogyan tudnam tudat alatt leszoktatni egy baratomat a fuvezesrol? (hiaba mondom neki. )

Figyelt kérdés
2013. aug. 19. 21:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Üzenj neki, mikor vevő a gondolatátvitelre.
2013. aug. 20. 14:45
 12/20 anonim ***** válasza:

Dobjad. Jobbat érdemelsz. Bánni fogod a vele elpazarolt időt, a fiatalságodat senki nem fogja visszaadni.

A leszokást neki is akarnia kell valamilyen szinten.

2013. aug. 20. 17:35
 13/20 A kérdező kommentje:
nem pasim, csak legjobb baratok voltunk, mig el nem kezdett zulleni
2013. aug. 21. 09:40
 14/20 anonim ***** válasza:
Életmódváltozás kell. Egyszóval lehetetlen. Egy idő múlva el fog érni a legaljára ahonnan nincs lejjebb.
2013. aug. 23. 21:55
 15/20 anonim válasza:
32%
Ha alkoholista lenne vagy dohányozna az jobb lenne? Ez legalább nem káros az egészségére. Félre ne érts, életemben nem füveztem és a füvezésnek is van negatív oldala csak tisztában vagyok pár dologgal és ami tiltott az nem feltétlenül károsabb mint amihez legálisan hozzá lehet jutni.
2013. aug. 23. 22:02
 16/20 A kérdező kommentje:
Iszik es dohanyzik is
2013. aug. 24. 08:56
 17/20 A kérdező kommentje:
Mellesleg nem csak marihuanat sziv, hanem herbalt is.
2013. aug. 24. 08:56
 18/20 anonim ***** válasza:
# 15 Egészségügyileg is van vonzata, neurológiailag hazavágja az embert, nem fogja tudni, hogy hova rakta le a kulcsot 5 perccel ezelőtt, persze ehhez évtizedekig kell szívni, és belehalni nem fog a fűbe ebben igazad van és az alkohol és cigi ugyaneddig való fogyasztása miatt sokkal súlyosabb problémák lépnek fel ebben is egyetértek. Inkább az a kockázata és részben azért is van tiltva mert kiskapu a további drogokhoz, mint azt a kérdező is írta már mást is használ szóval van benne igazság... Szerintem orvos, de inkább az alkohol és cigit kéne először leszoktatni róla utána jöhet a fű is.
2013. aug. 24. 15:30
 19/20 anonim válasza:
56%
Ó ezaz pontozzatok le 0% ra amikor csak az igazat írtam meg. A helyedben nem a fű miatt rinyálnák hanem az alkoholizmusa miatt mert az 50x hamarab fogja tönkretenni.
2013. aug. 24. 15:37
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem tartsd tiszteletben szabad akaratát. Ha segítséget kér, akkor majd segítesz neki.
2014. nov. 13. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!