Villámolvasás vagy tanuláskontroll?
Figyelt kérdés
Harmad éves főiskolai hallgató leszek szeptembertől. A második évemben elkezdtem komolyabban dolgozni, ennek eredménye az lett, hogy a vizsgáimat elég gyéren sikerült teljesítenem. Hallottam a villámolvasásról és a tanuláskontrollról, kicsit utána olvastam és ha igaz amit írnak, akkor nagyon sokat segíthet a tanulásban. Van valakinek személyes tapasztalata ez ügyben? Melyik a jobb? A kettőt egyszerre nincs lehetőségem elvégezni. Tudom, hogy a tanulás fontosabb, de sajnos nincs lehetőségem elhagyni a munkát, levelezőre meg nem szeretnék átmenni, mert akkor buknám az államit. A válaszokat előre is nagyon köszönöm!2013. júl. 27. 09:32
1/1 anonim válasza:
villámolvasás tanfolyamot végeztem, személy szerint azt mondom hogy könyvből is meg lehet tanulgatni, nem feltétlen mondtak olyat ami nincs leírva, esetleg pár személyes tapasztalat, de volt ami unalmas volt. próbáld meg előbb könyvből otthon, bukni nem tudsz a könyvet ígyis úgyis megkéne venned akkor vedd meg előbb próbáld ki ha nem megy akkor jöhet a tanfolyam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!