"Tavaly rádöbbentem, hogy jól jönne egy új autó a tizenkét éves régi helyett..."
Ha akkora király a csávó, akkor eddig miért járt egy 10+ éves autóval??
Miért 12 év után jön rá, hogy jobb lenne egy új?
Minden ember álmodozik új autóról. Sokan játszanak is egy autóért. Valaki nyerni fog. Na a több tízezer új autóra vágyó és autóért játszó ember közül EGY EMBER nyert.
A többi több tízezer akiről ugyanez elmondható, miért nem vonzotta be az autót?????
Mert csak egyet lehet nyerni. Láss már tovább az orrod hegyénél.
Öregem...Azt hittem hogy legalább Index vagy Origó lesz (nem mintha magas tudományos hitelessége lenne),de hogy Bors...Azt hittem ennyire mélyen még nem láttam semmit sem,de tévedtem.szerinted ő volt az egyetlen Ezotéria hívő a több ezer emberből?Biztosa nem.Akkor mégis miért ő nyert?Vagy egy lotósorsoláson miért nem mindig valami kristálygömbös,meditációs kuruzsló cigányasszony nyer?Pedig ők hisznejk ezekben a legjobban.Miért minden 1000 nyereményt kapják meg ők?Miért nem minden másodikat mondjuk?Ez egy baromság amit a kérdező sugallni próbál.Ilyen alapon akkor a legközelebbi autónyereményt megkapó személy is hivatkozhatna arra hogy "ez annak köszönhető hogy katolikus vagyok".de ha egy zsidó nyeri meg akkor ő meg a zsidóságát fogja hangsúlyozni,mint befolyásoló tényező.
Poliateista
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!