Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mi a véleményetek a szcientoló...

Brokkoli93 kérdése:

Mi a véleményetek a szcientológiáról és a vele kapcsolatos auditálásról?

Figyelt kérdés
Dianetika valóban létezik? Minden fajta válaszra kiváncsi vagyok, mert nekem ez a tuomány ág nagyon is tetszik
2013. máj. 23. 22:51
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a hasznosabbnak vélt információkat ! Nem auditorhoz akarok menni, csak érdekel ez az irányzat, nem mint vallás, hanem mint elmélet, rengeteg hogy is mondjam... hasznos és érdekes információt tartalmaz.. Youtube oldalon néztem egy filmet Terápia 2013 a címe és nagyon tetszett. Ezért is kértem ki a véleményeteket :)
2013. máj. 25. 21:58
 12/17 A kérdező kommentje:
Viszont, felkeltette a figyelmemet, az a kijelentés, hogy a pszichológusok is használják ezeket a "módszereket" Akkor ezek szerint az orvostudomány is hisz a spiritualizmusba? Akkor miért nézik hülyének az embert sokan ? :D
2013. máj. 25. 22:00
 13/17 anonim ***** válasza:

Félre értetted azt amit írtam. A Scientológia egy ügyes ollózás. A pszichológiából, és behaviorista elméletekből is ollózott az öreg. Ennyi! Nincs több kapcsolat.

2013. máj. 27. 18:46
 14/17 gungasam ***** válasza:
A scientologiai egyház mint minden egyház a kitalálóinak az anyagi érdekeit szolgálja.A vallások gyakorlásának nem alapfeltétele az egyházak létezése.Bárki hihet bármilyen hitben egyház nélkül.Adók nélkül,ember temethet és születhet egyházi jóváhagyás nélkül. Akinek eszmei ,ideológiai útmutatóra, vezetőre van szüksége megtalálhatná anélkül, hogy anyagilag lekötelezné magát de lehet el se hinné az ingyen jó tanácsot és fizetne, hogy hihessen..(lásd a HIT gyülekezet, scientológiai egyház, sőt a katolikusok is itt állnak sorba és még sok szekta)
2013. jún. 7. 20:46
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

FIGYELEM!!!

Ha ne vettétek volna még észre a kérdezö is egy scientológus!

Ez a negatív kritikák általi reagálásokból szürhetö le legjobban!De már a kérdés alatti kiegészítés is kicsit árulkodó!

Már sok ilyen scientológus kérdéssel találkoztam ezen az ahol egy scintológus tesz fel kérdést mint aki alig tudvalamit a scientológiáról és kérdezget!

Ezzel reklámozva itt az oldalon a scientológiát!

És kapnak a válaszokból egy kisebb képet is mi a véleménye az embereknek a scientológiáról!Másrészt meg a negatív kritákakat megmagyarázzák mint ahogy itt is ebben a kérdésben!

És a scientológiával kapcsolatos kérdések 80% ál kérdés amit a scientológusok tesznek fel a fentiek leírtak miatt!

2013. jún. 8. 21:11
 16/17 anonim ***** válasza:
Ja, ez lehetséges. Mintha rémlene, hogy láttam egy scientológiás bannert ezen az oldalon.
2013. jún. 9. 10:09
 17/17 anonim ***** válasza:

A "tulajdonosváltás" előtt még működött.

A működésképtelenség oka (cikk alja):

[link]

2013. okt. 27. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!