Szerintetek tényleg jön a felvilágosodás kora? Már folyamatban van a tudat szint emelkedése és a spirituális fejelődés? Én nagyon remélem. (légyszíves aki nem hisz ebben az egészben, az inkább ne is írjon ide mert feleslege, köszi)
Szerintem inkább lesz ebből kollektív és tömeges elbutulás,
mint "felvilágosodás".
Sajnos, túl sokan vagyunk a bolygón... a tudás mennyisége pedig véges.
Az előttem szólóval értenék egyet! Olvasgass kicsit ezen az oldalon és rájössz, hogy szó sincs felvilágosodásról. Olyan szintű sötétség van a fejekben (tiszitl -Ali G után szabadon- annak akinél nem így van!), hogy csodálkozom az embereken amiért nem hordanak maguknál elemlámpát...
ha most ilyen ezoterikus dologra voltál kíváncsi. Nem a spiritualizmus, hanem az emberi hiszékenység nő a hülyeség iránt. A spiritualizmus -az igazi spiritualizmus- nem a ugató macska és a fejetlen traktor (mittomén mi van jóskártyákon), hanem az vallásokban van. Tao-izmus, buddhizmus, hinduizmus, iszlám, keresztény vallások. Azok spirituálisak, mert az emberi lélekkel foglalkoznak, de az ezoteria...inkább nem mondok rá semmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!