Mellnövelés agykontrollal, koncentrációval? Lehetséges ez?
Válasz a kérdésre. Szerintem nem lehetséges.
Van egy nagyon jó tudományos módszer arra , hogy valamilyen gyógymód ami tényleg hatásos-e ez a randomizált kontrollált kettős vak teszt és a metaanalízisek amik ezek összegzései.
még semelyik "alternatív gyógymód " sem állta ki ezeket a tudományos próbákat, addig pedig szerintem felelőtlenség ilyen gyógymódokat propagálni.
Én a szomszéd lánynak kézrátétellel tudtam segíteni.
Neki a keble dagadt tőle, nekem a nacim.
Csak hinni kell benne.
:D
"Van egy nagyon jó tudományos módszer arra , hogy valamilyen gyógymód ami tényleg hatásos-e ez a randomizált kontrollált kettős vak teszt és a metaanalízisek amik ezek összegzései. "
bele carok én ebbe a tudományba, már bocs de azt sem tudták kimutatni, ha valaki egészséges, mért hal bele a bánatba. Talán azért mert, ezt akarta! Itt a válasz ki is mondta ez a teszt, VAK !!!!! Sokszor arra sem figyelünk mit mondunk vagy írunk le! Én oda figyeltem!!!
Minden gyógymód hatásos, ha hiszünk benne, ez lehet egy kocka cukor is! Minden azon múlik mit hiszünk el és mit nem! Sokan még azt sem tudják, hogy a szeretet szó valójában mit is jelent? Mindenki másképp gondolja! csak próbaként a googléban keress rá olvad el, és kérdezz rá bárkitől a környezetedben. Rá jössz, még önmagad is hogy jól vagy rosszúl értelmezed a szó jelentését! Sok tudományos módszer nem egy az igazságal! Mi is az igazság? Az amit Te akarsz igazságnak megélni, a saját gondolataid, vagy mások gondolatai befolyásával! Az hogy neked mi a jó azt Te döntsd el, lelki síkon és testi síkon. Más nem érdekes!Te vagy a fontos és senki más, ezután jöhet más, és az sem mindegy annak jó-e aki Te vagy. Kicsit eltértem igaz. De hogy értsd, nem megalkuvásról szóljon az életed és ne mások szerint akard élni az életed, úgy éld ahogyan neked jó! Egy pesszimista ember mellett, biztos nem tud boldogan élni egy optimista lélek! A nem tudás pedig nem mentesít semmi alol! Mindent megváltoztathatsz jóra, vagy rosszra, rajtad áll vagy bukik, csak kezd el miket is gondolsz nap mint nap önmagadról és másokról, mit fogadsz el, vagy nem és mit is szeretnél?
Mivel elég kevés kérdés van AK témában, megkérnék mindenkit aki olvassa, hogy akinek sikerült már megnövelnie a mellét agykontrollal írja le, hogy
-mennyi ideig csinálta
-mit csinált, hogyan csinálta
-mit csinált ha megingott a hite
-hízott-e.
Aki ír annak köszönöm.
Olvastam már, hogy ennek annak sikerült, de én szeretnék is beszélni olyannal, nem csak olvasni.
azt mondják ne edzzek mellre mer akkor lefogy, max izmosabb lesz, de a popsim erősebb ha meg arra gyúrok, igaz feszesebb lesz, de nem vékonyabb, bár csontozattól is függ
nekem egy presszós 45 éves pultos nő mondta, hogy sovány vagyok, nem ilyen voltam, szedjek vitaminokat, meg járjak jógázni edzés helyett, ő is azt csinálja, és neki csökkent a zsírszövete combból hasból derékből, a melle mégsem fogyott olyan mértékben, vagy ha hízott mellre, akkor máshova nem kellett nagyon híznia, pedig ő is olyan alkat volt
és ha jógázik akkor csak tornázik és koncentrál, az energiát bevonzza oda ahová kell
elképzeli hogy ami lenn van, az fentre rakódik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!