Lehetséges a hangszínemet megváltoztatni?
Figyelt kérdés
Sziasztok, ugye hallotam már a biokinézisről amivel pl géneket lehet változtatni, egy ismerősöm a kék szemét alakitotta át zöldre, egy másik ismerősöm pedig felerősítette az immunrendszerét, és egy foltot is eltűntetett a szeméről, Szóval ezek tényleg működnek, de engem ez igazán nem érdekel, csak a hang. Orgánum. Na és akkor lehetséges lehet-e más hangszínt alakítani magamnak, pl. egy szinkronhang orgánumát átvenni, hogy hasonlítson vagy teljesen ugyanolyan legyen.2013. ápr. 11. 19:50
11/21 anonim válasza:
Nem, ez nem tény, hanem átverés.
Hallottál már a színes kontaktlencsékről?a folt is eltűnik, meg a színe is más lesz a szemednek.
De most tényleg, ne hidd el ezt a vuduzós baromságot, mert komolyan nem igaz.
12/21 A kérdező kommentje:
De igaz, mert láttam, ne nézz már hülyének. Nem jött senki a sötétből, meggyőződtem róla!!
2013. ápr. 13. 20:46
13/21 anonim válasza:
Én nem nézlek hülyének, vagy ilyesmi, csak szerintem téged csúcsán félrevezettek.Senki sem fogja bizonyítani neked, hogy amit leírtál, az lehetséges.Egy profi génsebész talán képes lenne rá, de ez így lehetetlen.
14/21 A kérdező kommentje:
Én nem fogom hitegetni, én arra várok, hogy olyan válaszoljon aki jobban ért ehez. Mert tudom, hogy vannak olyanok, csak nehéz megtalálni őket!
2013. ápr. 14. 09:47
15/21 anonim válasza:
Hát jó, legyen, ahogy akarod.
De majd amikor te magad is rájössz, hogy nincs ilyen bio-akármi, akkor majd emlékezz, hogy sokan próbáltak erre rávezetni.
16/21 anonim válasza:
Hagyd már, Karbonát! Kérdező úgyis csak annak a szakértelmét fogja elismerni, aki az ő teóriáját támasztja alá. Csak tudnám, akkor minek kérdez?
17/21 A kérdező kommentje:
Nem fogok vitatkozni már mondtam ! Köszönöm, hogy írtatok, de még várom a válaszokat
2013. ápr. 14. 18:52
18/21 anonim válasza:
Küldtem energiát, hatezer lesz.
19/21 A kérdező kommentje:
Kösz szépen !
2013. ápr. 14. 21:36
20/21 anonim válasza:
Lehet, én pl a Warcraft 3-ból tudom az összes karakter hangját utánozni. Ezzel szoktam hülyéskedni társaságban.
Kivétel nagyon magas női hangot nem tudok és nagyon mélyet (pl death metal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!