Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » A vonzás törvénye kemény...

A vonzás törvénye kemény koncentrálás, vagy szimplán álmodozás?

Figyelt kérdés
Szóval ha konkrétan elképzelek valamit, és hiszem, hogy úgy lesz, az bejöhet? Vagy elég csak néha erre gondolni? Vagy nincs ennek értelme?
2013. márc. 13. 18:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát van...csak én azt tapasztaltam,hogy a nem jót könnyebb bevonzani.Nem csak tőlünk függ szerintem.
2013. márc. 13. 19:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Értelme az van, és működik is! Viszont nem csak a csodát kell várni, hanem tenni is kell a dolgok, érdekében, az pedig, hogy pozitív várakozással nézel elébe csak segíteni fog.
2013. márc. 13. 19:11
 3/6 anonim válasza:
100%
Van érzelme! Nem is kicsi :) teljesen meg tudod változtatni az életedet ezzel. Át kell érezni, érezd hogy már a tiéd amit szeretnél. Azzal is segíthetsz magadnak, ha például olyan tárgyakkal teszed körül magad, amik ahhoz a témához kapcsolódnak, amit be akarsz vonzani. Ezzel olyanokra gondolok, hogy hogyha te egy tökéletes kapcsolatot akarsz, akkor olyan képeket,tárgyakat,idézeteket helyezel ez a házadba vagy szobádba amik segítenek abban, hogy átérezd hogy tiéd az, amit szeretnél.:) És tényleg működik. El kell hinni, és érezd úgy magad ahogy akkor fogod, amikor tényleg megkapod amire vágytál.:) Ha nem megy először nagy dolgokkal, akkor próbáld meg először kicsikkel..pl egy kávéval, vagy hogy találkozol egy régi ismerőssel..:)) sok sikert! Remélem segítettem:)
2013. márc. 13. 20:12
 4/6 anonim ***** válasza:
van értelem,minél többet el kell képzelned a dolgot amit akarsz,át kell élned hogy megtörténik vele,kapsz lehetőséget hogy tényleg elérd a céljaidat csak ki kell használnod őket
2013. márc. 13. 22:49
 5/6 anonim válasza:
Én hiszek a vonzásban,többször átéltem ezt.Hasonló emberek esetén akik egyhullámhosszon vannak működik.Sokszor éreztem a másikat még a neten keresztül is.
2013. márc. 15. 12:58
 6/6 Skywalker33 ***** válasza:

amit a feedben tartogatsz azt fogod érezni, amit érzel az megelenik a fizikai valóságodban. ennyi.

Ezt már a védákban is leírtál és most a "tudomány" újra felfedezte csak nehéz ezt a kutatási eredmény megemészteni:

mert ezek szerint minden kakszi az életedben a saját szüleményed és nem kenheted másra :)

csá

T :)

2013. márc. 19. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!