Mire jó az agykontroll ha nem lehet vele elérni, hogy viszont szeressenek?
Tudom mit érzel, én is voltam ilyen helyzetben. Szerelmes voltam egy lányba a gimiben, és senki más nem érdekelt, csak ő... Annyira nyilvánvaló volt, hogy szeretem, és annyira szenvedtem az miatt, hogy őt nem érdeklem, hogy vicces módon más lányok zúgtak belém, mert arra vágytak, hogy őket is így szeressék :D De más lányok engem nem érdekeltek, pedig nyomujltak rám közben, nem is egy... Kb. öt évbe telt, amíg sikerült elfelejtenem azt az egy lányt,akibe szerelmes voltam... a gimi után öt évbe!(öt év! szóval remélem elhiszed, hogy tényleg olyan helyzetben voltam, mint te), de aztán, ahogy teltek az évek és nem találkoztam vele többet, rájöttem, hogy hülyeség így leragadni. Mindenki szerelemre vágyik, nem arra, hogy visszautasítsák :D Úgyhogy csak éltem az életem, és magától el is jött a szerelem, és most boldog párkapcsolatban élek :D És a mostani páromat nem adnám azért a lányért, aki a gimiben nem foglalkozott velem :D
Jah és... utólag szoktam nézegetni azokat a lányokat is, akik nyomultak rám, de lepattintottam őket... és utólag jövök rá, hogy sokkal jobb nők voltak, mint akibe reménytelenül szerelmes voltam.. és a fejem vertem a falba, hogy tudtam olyan barom lenni, hogy még ők nyomultak rám, és elküldtem őket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!