Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogy lehetnék én is Agykontrol...

Hogy lehetnék én is Agykontroll Mester?

Figyelt kérdés
Ismerősöm Agykontroll mester és tényleg nagyon jó lett az élete, pedig egy csődtömeg volt. Hogyan lehetnék én is Agykontroll Mester?

2012. nov. 15. 22:59
 1/9 Shai-Hulud ***** válasza:
Ezt miért nem tőle kérdezed meg?
2012. nov. 15. 23:28
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk valami jóban...
2012. nov. 15. 23:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Látod, ha Agykontroll Mester lennél akkor biztos jóban lennétek és együtt Agykontroll Mesterkednétek meg kiröhögnétek a sok Agykontroll Lámát.
2012. nov. 15. 23:53
 4/9 anonim ***** válasza:
61%
Ez majd csak akkor lesz lehetséges, ha a mestermágus mesterszámai által beavatva atlantiszi tudatszinten világosodsz meg!
2012. nov. 16. 07:07
 5/9 Shanokk ***** válasza:
68%
Küld a "Kontroll" szót a 1782 -re.
2012. nov. 16. 10:05
 6/9 anonim ***** válasza:
ezzel az észjárással szerintem sehogy rossz helyen keresgélsz
2012. nov. 16. 19:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle. Ha tényleg mester, akkor ő is tesz azért, hogy jóba legyetek, de ehhez neked is meg kell tenni az első lépést.
2012. nov. 18. 15:18
 8/9 Bertold válasza:

Ne Mester akarj lenni, ne a szavak jelentésén lovagolj.

Meditálj és tanuld meg használni az erőt és energiát.

Járj sokat a természetbe, legyenek barátaid az állatok és a növények. Tanuld meg kezelni az érzelmeidet, tanuld meg rendbe hozni az életedet, és ha már nem fog érdekelni,hogy Mester légy, csak jól érzed magad és segítesz a rászorulókon, nos, akkor vagy félúton és jó irányba haladsz. Légy szerény,és ne felejtsd el, az a Mester akit mások látnak annak.

2012. nov. 20. 22:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Én megelégszek azzal is, ha legalább Padaván lehetnék!
2012. nov. 30. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!