Ért már el itt valaki a José Silva: Agykontroll című könyvének segítségével eredményt?
Olvasd el a könyvet,ha van időd,pénzed feltétlenül menj el egy tanfolyamra (Domjánékhoz).
Érdemes kipróbálni,ha figyelsz életre szóló élményben lehet részed és nem kell itt kérdezősködni,lesz saját véleményed!
Igen, aztán később elmentem a tanfolyamra és utána magabiztosabban alkalmaztam ugyanazt (tehát nem 100-tól számoltam vissza, hanem 3-tól).
*A lényeg viszont: csak csinálni kell, de kitartóan!*
Ha nincs pénzed/időd a tanfolyamra vagy a könyvre, de érdekel, akkor nézegess youtube videókat, fent van az alapgyakorlat is.
De az ellenkezője is igaz, ha elmentél tanfolyamra, de nem gyakorlod, nem használod, maguktól nem fognak sikerülni a dolgok. Ezeket az ember magának éri el gyakorlással, mint minden mást.
Én tanfolyamot végeztem el, ahol ajánlották a könyvet. Ha a könyv csak negyed annyira hatásos mint tanfolyam, akkor megéri megvenni.
Azóta "csodákat" művelek! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!