Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ért már el itt valaki a José...

Ért már el itt valaki a José Silva: Agykontroll című könyvének segítségével eredményt?

Figyelt kérdés

2012. okt. 27. 17:29
1 2
 11/14 Gábor bátyó ***** válasza:
84%

Olvasd el a könyvet,ha van időd,pénzed feltétlenül menj el egy tanfolyamra (Domjánékhoz).

Érdemes kipróbálni,ha figyelsz életre szóló élményben lehet részed és nem kell itt kérdezősködni,lesz saját véleményed!

2012. nov. 4. 01:11
 12/14 anonim ***** válasza:
75%

Igen, aztán később elmentem a tanfolyamra és utána magabiztosabban alkalmaztam ugyanazt (tehát nem 100-tól számoltam vissza, hanem 3-tól).

*A lényeg viszont: csak csinálni kell, de kitartóan!*

Ha nincs pénzed/időd a tanfolyamra vagy a könyvre, de érdekel, akkor nézegess youtube videókat, fent van az alapgyakorlat is.

De az ellenkezője is igaz, ha elmentél tanfolyamra, de nem gyakorlod, nem használod, maguktól nem fognak sikerülni a dolgok. Ezeket az ember magának éri el gyakorlással, mint minden mást.

2012. nov. 6. 04:03
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Legnagyobb sikerrel az agykontroll tanfolyamokat tartók jártak, amikor megmutatták: igenis át lehet alakítani a módszert olyanná, mintha NLP lenne.
2012. nov. 7. 02:34
 14/14 anonim válasza:
46%

Én tanfolyamot végeztem el, ahol ajánlották a könyvet. Ha a könyv csak negyed annyira hatásos mint tanfolyam, akkor megéri megvenni.

Azóta "csodákat" művelek! :D

2012. nov. 11. 04:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!