Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Imagináció mellékhatásai?

Maczilány kérdése:

Imagináció mellékhatásai?

Figyelt kérdés

Nem tudom jó helyre tettem-e a kérdésem, de úgy éreztem ezek szorosan összekapcsolódnak.

Egy ideje szakember segítségével imaginációs terápiát folytatok de nem tudom mérni egyrészt a sikerességét másrészt nem tudom, hogy lehet ezt mérni. De ami nekem a leginkább szembetűnő az, hogy napok óta visszacsatoló élményeim vannak elalvás előtt. Eddig ez nem volt és a szakember szerint ez normális de szerintem nem annyira:)

Van valakinek ez irányú tapasztalata?

2012. okt. 4. 11:07
 1/9 Golan Trevize ***** válasza:
14%
ez az eredménye, amik sarlatánok visznek transzba, és ott b.szkurálják a tudatalattidat.
2012. okt. 4. 11:43
 2/9 anonim ***** válasza:
29%

Mit csináltál?Nem értem.

Nem tudom, mi a frász az az imagináció, de hagyd a francba szerintem.

2012. okt. 4. 12:03
 3/9 anonim ***** válasza:
67%

Szia!

Ha a szakember alatt pszichoterapeutát (pszichiáter, orvos, terapeuta végzettséggel) értesz, akkor hallgass rá. Az ezotériát, agykontrollt és társait kerüld el messze ívben, mert akadályozhatja a gyógyulásod.

2012. okt. 4. 12:17
 4/9 anonim ***** válasza:
Mi az az imagináció és mi az a visszacsatoló élmény?
2012. okt. 4. 12:31
 5/9 A kérdező kommentje:

[link]

Ez például egy jól leírt megfogalmazás róla. Ezt nem sarlatánok végzik. Ezt képzett szakemberek akik tudják mit tesznek. A visszacsatoló élmény olyan, hogy ott helyben újra átéled. Ugyan azt. Mintha még egyszer megtennéd. Ha pedig semmi fogalma sincs a kedves válaszadónak mi az vagy mire használják akkor kérem használja a googlet. Nagy kellemes jó barát aki sok mindent tud. Olyan emberek válaszait vártam akik hasonló cipőben járnak. De ez mindeddig nem valósult meg. Legnagyobb sajnálatomra.

2012. okt. 4. 17:52
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Nekem nincs kedvem használni a Googlet, TŐLED akartam tudni, hogy mi az imagináció.

Ha neked ez nem tetszik, akkor imaginálj magadnak kimerítően hasznos válaszokat adó válaszolókat!

Egyébként meg szerintem hülyeség ilyesmire pénzt kiadni.Olyan mintha fizetnél azért, hogy álmodozhass, hogy lásd az álmodozásaidat!

Most pedig pontozz le amiért őszinte voltam!

Már szinte imaginálom, hogyan klikkelsz a piros tappancsra.

2012. okt. 4. 19:35
 7/9 Golan Trevize ***** válasza:

ezt nem szakemberek, hanem sarlatánok csinálják.

a szakemberek felsorolását a 3-as hozzászólásban lehet megtalálni.

2012. okt. 4. 22:43
 8/9 anonim ***** válasza:
61%

"ez az eredménye, amik sarlatánok visznek transzba, és ott b.szkurálják a tudatalattidat"

Kedves Első!

Szívemből szóltál!

"Ba.szkurálják a tudatalattidat", ennél jobban ki se lehetne fejezni!

Valóban ezt teszik, nem egy ember került már pszichotikus állapotba ezek miatt a meditálós, imaginálós dolgok miatt.

Csak erről nem beszélnek, mert ez elvileg egy ártalmatlan módszer, ami csak jót hozhat neked.

Hát nem!

Ne piszkálgasd a tudtodat, a tudatalattidat, mert be is dilizhetsz.

Ez komoly, láttam már ilyet!

Nem éppen zárt osztály lett a vége, de majdnem.

Olyan durva téveszméi voltak a srácnak, hogy csak na!

Amúgy is totál szétcsúszott lelkileg, olyan lett, mint egy elmebeteg, sok értelmetlen hablaty duma, itt járt, ott járt meditációban, kivetíti magát, nem is az, akinek látszik, folytathatnám, de minek?

Gondolom, el tudod képzelni!

Hagyd ezt a dolgot a francba, ha bajod van, oldd meg józan ésszel!

2012. okt. 4. 22:59
 9/9 anonim válasza:
Részt vettem már ilyenben. Számomra hasznos volt értelmezni, átgondolni a hatásait (és nem mellékhatások).
2014. máj. 3. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!