Agykontrollal pattanás utáni heg ellen?
Figyelt kérdés
el lehet tüntetni pattanás utáni hegeket Agykontrollal? elvégre negatív gondolatok következménye, tehát kiskoromban szép volt, így van esély arra, h eltűnjeken, nemde?2012. aug. 26. 22:12
11/13 anonim válasza:
Ha még mindig súlyos gondod van a pattanásokkal akkor ajánlom hogy írasd fel a "Roaccutan" nevű gyógyszert a bőrgyógyásszal. Nekem bevált, semmi más nem segített. A hegek sajna maradtak, pedig meditálok stb. Amúgy kb 30 éves korodra kevésbé fog látszani mivel változik, erősödik a bőr.
12/13 anonim válasza:
de miért nem csinálod, ahelyett, hogy itt kérdeznéd
én elég sok féle technikával kisérletezek, és azt kell mondjam van eredménye, persze még nem az igazi de sokkal jobb mint fél évvel ezelőtt
ja és diétázom is(se glutén, se tej) magyarul minden eszközzel azon vagyok, hogy meggyógyuljak, agykontroll az egy baromi nagy erőforrás élj vele, mert érdemes! :)
18f
13/13 anonim válasza:
Ha jól tudsz agy-kontrollozni, akkor természetesen. Egy jó vizualizáció, és kitartás. Én a cerkámat növesztem így. Már + 2 cm-nél tartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!