Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Homoszexualitás, pedofília,...

Homoszexualitás, pedofília, leszbikusság helyett heteroszexualitás-agykontrollal?

Figyelt kérdés

Mielőtt bárki megkérdezné: nem,nem a saját nememhez vonzódok. :D Egyszerűen csak kiváncsi vagyok, hogy szerintetek lehetséges-e. Mivel az agyunk "dönti el", hogy kit tartunk vonzónak, és ugye az agyra tudunk hatni, szerintem igen.

Ti mit gondoltok?

Akik nem hisznek az agykontrollban, vagy csak baromságot lennének képesek írni, kíméljenek, a többiek véleményére kiváncsi vagyok :)

2012. aug. 4. 10:59
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
88%
14esnek van igaza,szerintem . Mért lenne betegség? A természetbense ritka ,ha egy állat 'homo'. Sőt van olyan faj is ahol csak azonos neműek vannak. Az ókorban se volt ritka. (egyépként hetero vagyok,csak egyszerűen ez a véleményem,engem nem zavarnak a melegek, mért nem foglalkozik mindenki a maga dolgával?)
2012. aug. 6. 01:26
 22/31 A kérdező kommentje:
A saját dolgaimmal foglalkozok, a kérdés mindössze elméleti síkon foglalkoztatott :)
2012. aug. 6. 01:42
 23/31 Won ***** válasza:
95%
A 21-es válaszolónak igaza van! Senkit nem kell kirekeszteni, megkülönböztetni, mert csak más! Ez más helyzetekre is teljesen igaz, nem csak erre.
2012. aug. 6. 11:44
 24/31 anonim ***** válasza:
77%

Nem csak agykontrollal lehet elérni, de egyrészt:

-A pedofilia büntetendő, ha lenne sikeres kezelés és ismert is lenne, akkor biztos, hogy az ügyvédek 80%-a erre hivatkozna a biroságon, már akik a pedofilt képviselik.

-Homoszexualitásnál is sikerülhet, lehetetlen alig ha van. Léteztek átnevelő táborok, teljes bukás volt. De én itt teszem fel a kérdést, miért kellene? A heterokat is meglehetne változtatni, hogy ne legyenek homofóbok.

Azért egy kissé sértő, hogy egy kalap alá veszel minket a pedofilokal, de gondolom nem ez volt a célod.

Az meg, hogy csupán a fejlödés és a környezeti hatások miatt alakul ki, nem feltétlen helyttáló. Mert akkor ez a heteroszexualitásra és minden másra vonatkozna. (Én 1. gyerek vagyok a családban).

Nem minden betegség gyógyítható. Valamint ezt nem tartom annak.

A bi- és homoszexualitás az evolúció során fennmaradt, velünk született, természetes nemi irányultságok, amelyeknek ha nem lenne értelmük, kiszelektálódtak volna a törzsfejlődés során.

2012. aug. 6. 19:05
 25/31 anonim válasza:
100%

Ha az agykontrollal el lehetne érni ilyen eredményeket szerinted hány meleg lenne? Vagy hány pedofil? (Azért hozzáteszem: ég és föld a kettő.)

Melegként számos megkülönböztetés ér iskolában, munkahelyen, stb. Miért választanám én a folyamatos szekálást, azt hogy nem mehetek az utcára a barátommal, hogy szembesítsem a családomat, és egyéb megpróbáltatásokat, ha lehetne más választásom? Az ilyen hozzászólásokhoz pedig, hogy simán lehet agykontrollal ezt befolyásolni meg nem is tudok mit hozzászólni. Nyilván egyikőjük sem meleg, vagy próbál belegondolni a helyzetbe, fogalmuk sincs az egészről.

2012. aug. 11. 08:56
 26/31 Won ***** válasza:
73%
Igazad lehet. De ha ők így jól érzik magukat, akkor lehet, nem is akarnak változtatni.
2012. aug. 11. 09:30
 27/31 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

sajnálom, ha úgy tűnt, hogy egy kalap alá veszem a saját nemükhöz vonzódókat a pedofilokkal, nem az volt a célom, hogy megbántsak bárkit is!!!!!

amúgy meg félreértés ne essék, nem szeretnék megváltoztatni senkit, több meleg haverom is van, imádom őket, az egyik srác a legjobb barátom :)

mint már írtam, a kérdés mindössze kíváncsiságból lett kiírva, senkit sem akarok megbántani...

2012. aug. 12. 12:49
 28/31 Won ***** válasza:
73%
Szuper :)
2012. aug. 12. 13:20
 29/31 anonim válasza:

21-esnek

"14esnek van igaza,szerintem . Mért lenne betegség? A természetben se ritka ,ha egy állat 'homo'. Sőt van olyan faj is ahol csak azonos neműek vannak. Az ókorban se volt ritka. (egyépként hetero vagyok,csak egyszerűen ez a véleményem,engem nem zavarnak a melegek, mért nem foglalkozik mindenki a maga dolgával?)"

Azért mert egyfajta viselkedési forma létezik az állatvilágban, még nem jelenti azt, hogy korrekt dolog. Az állatok nem ismernek etikát, erkölcsöt, azt teszik, amire az ösztönük hajtja őket. Ha kell gyilkolnak, más fajból származó egyedekkel létesítenek szexuális kapcsolatot, bántalmaznak, megeszik a saját ürüléküket stb. Nincs szexuáletikájuk sem, mert nem képesek értékítéletre, nem kérhető számon tűlük, amit tesznek, mint ahogy a kisgyerekektől sem, csak teszik amire zsigeri késztetést éreznek.

Vannak hímnős fajok, melyeknek hím és női szaporítószervei vannak alapból pl több növényfajnak és néhány állatfajnak is pl a csigáknak és gilisztáknak. De náluk ez természetes. Az ember alapfelszereltsége a hím VAGY a női nemi szervek, ha a kettő együtt van jelen az a nemi jelleg kifejlődéséért felelős mechanizmus meghibásodását jelenti, ami az embrionális kor után, a 6. hét tájékán kezdi el leképezni a genetikai információk alapján az illető nemét.

A homoszexuálisok nagy része egynemű, és a pszichoszexuális fejlődésükbe csúszott hiba miatt képtelenek az emberi fajra jellemzően az ellenkező nemet kedvelni. Sokan a homo és a hetero között ingadoznak.

Klb korszakokban, klb helyeken nemcsak a melegség volt gyakori és elfogadott, de a gyerekekkel- és az állatokkal való közösülés is, ettől még nem lesznek követendő példák.

2014. júl. 5. 14:51
 30/31 anonim válasza:
0%
A klb parafíliákkal élők ugyanolyan normális dolognak tartják saját irányultságukat, mint a melegek: [link]
2014. júl. 5. 15:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!