Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ha létezik olyan, hogy előző...

Ha létezik olyan, hogy előző élet, akkor azokat az emlékeket elő is lehet hívni? Kihez forduljak ha ez érdekel?

Figyelt kérdés
és röviden kérlek leírná vki h mi az a parapsychológia?)
2012. júl. 26. 03:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, léteznek előző életek, igen, hitelesen dokumentáltak már rengeteget. Ajánlom nézz utána könyvekben, nagy irodalma van. Ja! Ha nem kóklerhez mész, sajnos elég drága, de a regressziós hipnózis igenis működik. Üdv!
2012. júl. 26. 18:04
 12/17 Shai-Hulud ***** válasza:

"a regressziós hipnózis igenis működik"

Valóban működik. Csakhogy nem az "előző életekbe", hanem a saját múltadba, a gyerekkorodba, de EBBEN AZ ÉLETBEN visz vissza. Ne magyarázzuk bele azt, ami NINCS BENNE.

"Daubner Béla sok évtizedes tapasztalata alapján azt mondja: aki hipnózisban „visszamegy előző életébe”, arról mindig az derül ki, hogy király volt vagy úrhölgy – érdekes módon soha nem az, hogy cseléd vagy paraszt."

[link]

[link]

2012. júl. 26. 18:23
 13/17 anonim ***** válasza:
Miért lett törölve a válaszom ??? Én adtam az egyetlen normális választ, a többieké csak hülyeség!!! Vágd le a heréd és visszatér az emléked az összes életedből !!!!
2012. júl. 26. 18:30
 14/17 anonim ***** válasza:
És ez a Daubner Béla az egyetlen szakértő a világon? Tudok olyanról, aki előző életében rabszolga volt. Orvos hipnotizálta, dokumentálták, de úgy látom, te is keveset láttál-olvastál a témában. Persze nem baj, ha nem vagy elég tájékozott, de akkor ne nyilatkozz úgy, mintha tudnád a valóságot. Jogod van nem hinni...persze, tedd azt, de ne akard másokra ráerőltetni a véleményed.
2012. júl. 26. 18:38
 15/17 anonim ***** válasza:
Én előző életemben Birka Pásztor Jani voltam, biztosan tudom , emlékszem. De ez kit érdekel? Törődj a mostani életeddel.
2012. júl. 26. 18:42
 16/17 Shai-Hulud ***** válasza:
57%

#18:38

Nem, nem Daubner Béla az egyetlen.

Ha megnézed a linkeket a válaszom végén, akkor láthatod, hogy azok MÁSOK lapjaira mutatnak. Daubner Bélán kívül mások is elvetik az "előző életek" megismerésének lehetőségét.

Azt pedig visszautasítom, hogy ráerőltetném valakire a véleményemet. Én LEÍRTAM amit gondolok a dologról, és MEGADTAM hozzá idézeteket, linkeket.

Vádaskodás helyett inkább te is tedd ezt!

2012. júl. 26. 19:15
 17/17 anonim ***** válasza:
"én már az előző életemben sem hittem a reinkarnációban..."
2012. júl. 26. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!