Spirituális technikákkal hogyan érhetnék el egy sokkal jobb anyagi jólétet? Kérem csak hozzáértők válaszoljanak, mert nagyon komoly dologra kell a pénz.
Figyelt kérdés
2012. júl. 13. 18:16
11/16 anonim válasza:
Nézz utánna a spirituális sátánizmusnak, azzal mindent elérhetsz, két év alatt akkorát tudsz fejlődni, hogy akár látatod az aurát, a szellemeket, és akár gondolattal felgyújthatsz egy papírdarabot !
12/16 anonim válasza:
raimhol hogy hihetsz ilyen butaságokban? -és még másoknak is tanácsolod..ejnye!
13/16 anonim válasza:
Én is racionalista eszmét vallottam egy jó darabig, én voltam, és mindent józan ésszel megcáfoltam, de a spirituális sátánizmus a legracionálisabb vallás, és mindenkinek csak ajánlani tudom...
14/16 anonim válasza:
raimhol sok szerencsét a nem létező sátánhoz
15/16 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy nem létezik?
16/16 anonim válasza:
Onnan hogy amit szellem világnak gondolnak az nem létezik. Mint ahogy személyes Isten se létezik. Csak anyag van és azokat alkotó, vagy azokból felszabaduló, vagy azokat irányító energiák vannak.
Mint ahogy benned két energia rendszer van, mint lélek-energia épp így a Földünknek is két energiája van egyik a gravitációt biztosítja a másik a mágneses amely fölénk borul védőn. Az egyik az anyagában áramlik a másik a magmában van és onnan áramlik ki. Ez a természet fantasztikuma a Földben és az életben, hogy a lélek energia tudattal rendelkezik. De nem több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!