Agykontrollal lehet szemszínt változtatni és felső ajkat vastagítani? (szemnél pl: sárgás zöldből smaragd zöldre vagy halvány kékből sötét kékre)
Figyelt kérdés
(Egy honlapon olvastam, hogy ha a szem nem barna, akkor árnyalatnyit lehet.)2012. máj. 6. 16:35
11/15 anonim válasza:
Mivel benned vagy így előhívhatod meditációval. Egyszerűen találj ki rá egy gyakorlatot stb. nem veszélyes.
12/15 anonim válasza:
Volt aki a fél lábát is visszanövesztette,egy magyar asszony nak pedig azt mondták,hogy halálos beteg,és agykontrollal legyőzte az agyrákot...Én is csinálom,meg meditálok,hiszek a feng-shui-ban,a paranormális és spirituális dolgokban is...
13/15 A kérdező kommentje:
És le tudsz menni alfába? A biokinézisről mit hallottál, esetleg azt is gyakorlod? (Még annyit az alfához, hogy honnan tudod, amikor ott vagy?)
2012. máj. 8. 18:58
14/15 anonim válasza:
Az alfa állapot az az állapot mikor a bal agyféltekénk lekapcsol. Lelassult gondolkodás jellemzi, és minden csendesebb, bizsergő érzést érzed a testedben (persze ez nem minden esetben). A biokinézist is gyakorlom, hangra, és hízásra.
A biokinézisről itt olvashatsz: [link]
Ha nem tetszik ez a gyakorlat, akkor egyszerűen tükörben elképzeled magad amin akarsz változtatni (elme tükre technika).
15/15 mogul válasza:
lehet én sötétkékesről jégszinőre csináltam ébredni is agykontrollal ébredek..stb agykontrol az egy hasznos dolog csak nem minden ember ismeri el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!