A vonzás törvényének van tudományos alapja vagy átverés?
a tollassal kapcsolatban... megismertem valakit, aki hitt istenben. nekem nem volt rá okom, hogy miért nem hiszek, egyszerűen csak nem hittem. mondta, hogy próbáljam ki, hogy imádkozok egyszer és kérjem meg benne istent, hogy adjon valami jelet, amiről biztosan tudom, hogy ő volt és létezik. másnap a villamoson találtam egy medált, kereszt alakút. valami ilyesmi lehetett a tollal is.
16/L
Kísérleteztem ezzel a dologgal. Történtek dolgok, amik mellett nem tudtam csak úgy elmenni.
Egyik este kértem egy jelet 10 percen belül, és több év után először láttam újra hullócsillagot, egész életemben előtte is csak egyszer láttam ilyet.
Máskor pedig, amikor újra kértem jelet, SEMMI nem történt.
Ki akartam próbálni, be tudok-e vonzani bizonyos fajta embereket az életembe, és pár órás időtartamon belül feltűnő volt a változás ez ügyben, utána viszont minden visszaállt a korábbi kerékvágásba.
És volt sok-sok kísérletem, aminek semmi eredményét nem tapasztaltam.
A körülöttünk lévő dolgokból kevés dolgot veszünk észre, a pozitív gondolkodás ezt a figyelmet tudja irányítani más, esetleg hasznosabb tények felé.
Ugyanakkor végtelenül igazságtalannak tartom, hogy egyeseknek alapvetően sikeresebb életük, és könnyebb dolguk van, míg mások előtt elháríthatatlan akadályok vannak, melyek általában tönkreteszik az életüket.
Bennem felmerült ez a kérdés: Isten létezik,van tudományok alapja vagy átverés,süket duma?
Inkább hiszek a saját tudatomban,mint valakiben aki talán nem is létezett sohasem...
Nem tudok rola, h tudomanyosan bizonyitottak-e es kerdes, h egyaltalan bizonyithato-e ilyesmi?
De nezzük csak, elöször is, mi a vonzas törvenye? Egy egyszerü termeszeti törveny, leegyszerüsitve, ami szerint az allapotunknak megfelelöen vonzzunk be mindent, nem pedig "veletlenül" törtennek csak ugy a dolgok. Azt nem ertem, ezen az oldalon miert ertik felre, es a vonzas törvenyet mint valami "modszert" emlegetik, ahogy testedzessel izom növelhetö vagy hasonlo, pedig a vonzas törvenye tök egyszerü, ahogy a mar elöttem szoba hozott gravitacio is MAGATOL müködik.
A vonzas törvenye kifejezessel ihletö es azt hirdetö "szakertö"-nel ki tudna jobban megfogalmazni:
"A Vonzás Törvénye soha nem segít ki a bajból. Amit tesz, az annyi, hogy felnagyítja, és tapasztalatod körébe vonzza a domináns gondolataidnak/érzéseidnek megfelelő körülményeket. Mivel mindenható Univerzális Törvényről beszélünk, ezért mindig következetes, nincsenek kivételezettjei és nem is szúr ki soha senkivel - mindenkinél ugyanúgy működik. Egy állandó természeti erő ez." - Abraham-Hicks
Sztem a modszerek, amiket összemosnak a vonzastörvenye cimszo alatt, azok mas dolgokban fellelhetö modszerek, pl. agykontrolltechnikak, Darnel-trening, NLP...stb. lehet ugy elni, hogy hagyjuk a dolgokat maguktol alakulni körülöttünk ("ahogy esik, ugy huppan" modon), es a masik lehetöseg, hogy odafigyelve, ugymond tudatosan is, tehat a vonzas törvenyet tekintetbe veve ugy alakitani a dolgainkat, hogy jot vonzzunk be. Ehhez lehet hasznalni az elözö modszereket (agykontroll...stb).
Kerdezted a madartollas esetet: az agykontroll ugy fejezi ki, hogy a megvalosulashoz hit-vägy-elvaras kell. E 3-bol lehet egyik dolog erösebb, masik gyengebb, de a 3-nak együtt el kell erni egy adott erössegi szintet. Ha teszünk is egy dologert, ezzel nagyot lenditettünk a dolgon, mert akkor ugye nagyobb valoszinüseggel el tudjuk hinni, hogy megvalosul, mert pl. több esellyel lesz ra penzünk, ha dolgozunk, mintha nem dolgoznank. Tehat ennyi a tett resze. Nezzük a madartollat: sztem azt nem olyan nehez elhinni, hogy talalok egy madartollat, megha nem is dolgozok/teszek erte. Mindannyian talaltunk mar madartollat. (A lanyom pl. gyüjti a talalt madartollakat.) Igy ez akar tett nelkül is, csupan a gondolatok erejevel könnyeden megvalosulhat. Nehezebb elhinni, hogy mediterran eghajlaton valami tropusi kis kolibrit talalok az utcan, de pl. egy kobor macskat (plane összel), papirzsebkendöt, ilyesmikhez szerintem kevesebb energia kell, mivel nem nehez elhinni, igy sztem akar tettek nelkül is bevonzhatjuk.
Ez pont olyan mint a 23-as szám című film.Ha mindig ugyanarra a dologra koncentrálsz akkor egy idő után mindenhol azt fogod észrevenni.
Persze az a valami egyébként is ott lenne csak akkor nem is vennéd észre.Pont mint kiscsávó a madártollal,akkor is ott lett volna az a toll csak akkor nem figyel fel rá.De mivel ezen járt az agya állandóan ezért egyből felfigyelt rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!