Álmomban mindig mozog vagy megrázkódik a kezem, lábam.
Miért?
Figyelt kérdés
2012. febr. 16. 18:22
1/8 Speper9 válasza:
Lelassul a szívverésed, az agy be pánikol, és mozgással serkenti a szívet a gyorsabb dobogásra. Azt hiszem így van ez. Én is szoktam alvás előtt rugdosni.
2012. febr. 16. 18:26
2/8 anonim válasza:
Ááááá... így már értem miért kapok mindig egy-két pofont a barátomtól. :D
2012. febr. 16. 18:55
3/8 zeronibble válasza:
Egy vagy közülünk, kuttyaaa! :)
2012. febr. 17. 09:51
4/8 anonim válasza:
Ez teljesen normális, mindenki mozog álmában. Van egy olyan álomszakasz, amikor nagyjából mozdulatlanok vagyunk, de van egy aktív, amikor izgünk-mozgunk. Át is kell fordulnunk néha a másik oldalunkra, hogy ne zsibbadjunk el, ezt álmunkban is tudjuk, nem kell öntudat hozzá.
2012. febr. 17. 10:47
5/8 anonim válasza:
Én ezt akkor érzem,amikor elalszok,és még félálomban vagyok...arra riadok fel,hogy megrándultam...
2012. febr. 19. 11:33
6/8 anonim válasza:
Mert álmodban futsz. Kutya vagy.
2012. febr. 21. 07:15
7/8 sufnimester válasza:
Hello!
Az hogy elalvás előtt megrándul a tested normális dolog, az emberek 99%-a csinálja. van aki nagyobbat van aki észrevehetetlenül rándul meg, ennek oka az, hogy az agy a tudatos mozgatási központot kikapcsolja.Amikor felébredsz a rándulásra az egy vészreakció mert valami nem sikerült jól. Ez a vészreakció marad el az alvajáróknál, illetve ha fordítva zajlik le (ébredésnél), előfordul az, hogy a tudatos éned felfog mindent, de percekig nem tudsz mozdulni (az agy tudatos mozgatásért felelős központja nem kapcsol vissza), ilyenkor szoktak ébren álmodni, ezzel magyarázzák az UFO-s elrablások látomásait (nem tud mozogni, úgy érzi van valami a szobában, pánikhangulat,).
Ne félj semmi baj veled, régebben én is aggódtam; velem is sokszor előfordult, de már nem izgat!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!