Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Lehetséges az hogy ha lemegyek...

Lehetséges az hogy ha lemegyek alfába úgy üzenni tudjak valakinek (a tudatalattijának)?

Figyelt kérdés
2012. jan. 18. 01:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

# 10

akkor most nem is beszélnénk róla, hisz fogalmunk sem lenne ilyen dolgokról. ez mind csak fantázia

2012. jan. 18. 11:40
 12/24 Shai-Hulud ***** válasza:

"az eredmenyeket valoszinuleg nem kurtolnek a vilagnak szet!"

Nem is kürtölik. Szigorúan titkosak! Csak néhányan (például te is) szereztek róla tudomást...

Ugye? :-D

Pedro

2012. jan. 18. 12:13
 13/24 anonim ***** válasza:

Folynak ezzel kapcsolatban kísérletek "ganzfeld effect" néven. Csak az az egy gond vele, hogy majdnem 100 éve ugyanott tartanak. Ha létezik is, nagyon gyenge hatást lehet elérni vele.

[link]

[link]

2012. jan. 18. 13:46
 14/24 Fromjezus ***** válasza:

Nem!

Ez mindenki szamara elerheto. De vilagnak nem kulonosebb erdeke hogy te errol tudomast szerezzel. Rengeteg sikeres kiserletet olvastam (oroszok csinaltak a legtobbet). De ez egy olyan dolog amibol nem lehet tomegcikket gyartani! Gondolattal nem lehett olni nem sok ilyenrol hallottam, lehet gyogyitani, LEHET mert tobb 10 ezer megmagyarazhatalan gyogyulas van amire nincs magyarazat! Nezzed mar meg mi a vilag legnagyobb uzlete : a gyogyszeripar.

Masik, ha szerinted nem lehet uzenni, akkor megis hogyan mukodik az orvisalag is elfogadott hipnozis! Miert mukodik tobb ezer km tavolsagbol?

Jah, hogy jelen pillanatban az orvostudomany a hipnoziskutatas teren gyerekcipoben jar? Csak azt tudjak hogy mukodik...

2012. jan. 18. 13:51
 15/24 anonim ***** válasza:

Egyébként a Discovery-n szokott menni Morgan Freeman-nek a műsora, abban volt egy olyan rész, hogy "van-e hatodik érzék". Abban bemutattak pár kísérletet ami alátámaszthatja a telepátiát. Pl. az a ledes kísérletet nem tudom hogyan lehet máshogy magyarázni. Esetleg szuggesztió? Michel Persinger vezeti a kíséleteket, keressetek rá biztos kidob párat.

Wiki szerint Richard Dawkins is alávetette magát ennek, de ő nem tapasztalt semmit. Talán tudatalatt elnyomta. Más szkeptikusok is biztos ezért nem tapasztalnak semmi transzcendenst :D pl. Vágót se tudták hipnotizálni. Ez azért érdekes tény :D

2012. jan. 18. 14:26
 16/24 anonim válasza:
100%

Lehetséges. Csak, hogy két példát említsek személyes tapasztalataim közül:

A volt barátnőm nagyon rondán átvert. Megcsalt többször is, de nem mondta el akkor, hanem szakított azzal az indokkal hogy én nem szeretem. Csak hónapok múlva derült ki mit művelt. Nem álltam szóba vele, közben bepasizott, élte a kis életét. Eltelt 2 hónap, engem bántott a dolog, nem tudtam elfelejteni. Üzentem neki hajnali 4-5 körül: elmondtam gondolatban, hogy nagyon fáj amit tett, nem ezt érdemeltem volna, és úgy gondolom illene bocsánatot kérnie. Hozzátettem, hogy az ő lelkiismeretének is könnyebb lenne. Másnap este felhívott, hogy elmondja nagyon sajnálja és bocsánatot kér. Persze nem tartjuk már a kapcsolatot, de megtörtént amit üzentem neki...

Aztán volt egy barátom akivel évekkel ezelőtt megszakadt a kapcsolatom. Nemrég üzentem neki, hogy régen láttam és, jó lenne beszélgetni, kíváncsi vagyok mi lett vele stb. Másnap bejelölt facebookon.

Persze ezek lehetnek mind véletlenek, csak fura. :)

2012. jan. 18. 14:50
 17/24 Antimod ***** válasza:

"Persze ezek lehetnek mind véletlenek, csak fura. :)"

Egyszer ki kellene számolni ezeknek a matematikai valószínűségét. Aztán eldönteni, hogy melyik számnak van több értelme hinni... ;)

Üdv!

Leftlegged Player :)

2012. jan. 18. 14:53
 18/24 anonim ***** válasza:

i. ez kicsit olyan mikor az aló ember fülébe suttogsz.

legjobb akor csinálni mikor a delikvens alszik..és csak olyan gondolatokat küldj, ami számára is pozitív.

2012. jan. 20. 00:00
 19/24 anonim ***** válasza:
70%
Az emberi sötétség egyre nő.
2012. jan. 21. 01:48
 20/24 anonim válasza:

Én voltam már agykontrollon és ott ezt is tanultuk :)

Eleinte csak állattal próbálkoztunk, de már 1 vagy 2 éve szoktam azt csinálni, hogy "üzenek" valamit egy embernek és ő azt megteszi. Körülbelül úgy, mint ahogy előttem párral írta valaki:)

Szerintem nagyon és lehetséges is :D

2012. jan. 27. 07:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!