2 hónapos terhes vagyok, és megálmodtam, hogy egy nagyon nagyon szép, imádnivaló kicsi lányom lesz, akit Kingának hívtam az álmomban, és nagyon nagyon szerettem...még felébredni is rossz volt az álmomból. Nem tudom elképzelni, hogy miért Kingának hívtam, mert nem különösebben tetszik ez a név, viszont amióta volt ez az álmom, megtetszett, és reggel mikor felébredtem csak annyit mondtam a férjemnek, hogy igen, nekünk egy kis Kingánk lesz:) szerintetek ez sors, vagy valami jel, vagy felejtsem el?
Nem tudom,hogy jel volt-e,de kívánom,hogy teljesüljön.:)
2011. dec. 4. 00:16
2/15 anonim válasza:
hallottam már itt a gyakori kérdéseken egy hasonló kérdésről akinek ez tényleg megtörtént :) szerintem ez egy jel lesz
2011. dec. 4. 00:16
3/15 A kérdező kommentje:
annyira örülnék ha egészséges lenne, meg úgy szeretne engem mint az álmomban...:) lehet hogy maradok a Kingánál:D
2011. dec. 4. 00:19
4/15 anonim válasza:
de szép...:))
"Anyám, az álmok nem hazudnak;
Takarjon bár a szemfödél:
Dicsõ neve költõ-fiadnak,
Anyám, soká, örökkön él."
Petőfi Sándor
2011. dec. 4. 00:22
5/15 anonim válasza:
egyik ismerősöm az ikerinek álmodta meg a nevét, és úgy is nevezte el őket.:)
2011. dec. 4. 00:28
6/15 A kérdező kommentje:
:)) aranyosak vagytok, sokat segítettek, köszönöm!:) érzem hogy kis hölgy lesz, és tutkó Kinga:)
2011. dec. 4. 00:30
7/15 anonim válasza:
Igen,lehet jel,de azért ne éld bele magad,hogy 100% hogy lányod lesz.Az álom sok olyasmit dolgoz fel,ami a tudatalattinkban van.Lehet,hogy az állom előtt pár nappal hallottad ezt a nevet. Amúgy gyönyörű álom,kívánom hogy teljesüljön :)
2011. dec. 4. 00:32
8/15 A kérdező kommentje:
neem nem élem bele magam 100%-osan, csak kb 99:)viccelek, de azért nem lenne ellenemre, ha így lenne! de persze ha kisfiú lenne, akkor is én lennék a legboldogabb ember a világon, meg valószínű akkor el is felejteném, hogy kislányt akartam!:) bármilyen nemű lesz, nekem biztosan ő lesz a legfontosabb, ha kisfiú lesz már van is biztos név: Levente tetszik már kb 16 éves korom óta, ami nem most volt:)
2011. dec. 4. 00:34
9/15 anonim válasza:
Egyik ismerősöm is hasonlót álmodott, de ott a kislányt Fridának hívták. Hát, ma van egy imádni való 2 és fél éves Fridájuk, és az anyukája állítja, hogy ez az álom jel volt, mert nagyon nem találtak nevet a kicsinek. :) Amióta ismerem a kislányt, az egyik kedvenc neven a Frida.
2011. dec. 4. 01:16
10/15 anonim válasza:
Én régebben egy orvosi blogon azt olvastam, hogy anyuka és pici között szoros kötelék van, tudat alatt megérzed, a baba mit szeretne (pl. anyám utálta a karalábé levest, terhesen mégis mindig azt evett. Nekem a kedvencem :))
Az ezoterikus oldalak pedig tele vannak vele, hogy a gyerek neve tulajdonképpen a tulajdonságait tükrözi.
Sokan azért utálják a nevüket, mert nem illik hozzájuk.
Nem vagyok nagyon ezós, de nem zárnám ki a tényt, hogy a picid súgta meg milyen nevet szeretne magának...
Persze lehet hogy neked tetszett ez a név régóta, csak most jöttél rá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!