Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Testváltoztatás agykontrollal?

Testváltoztatás agykontrollal?

Figyelt kérdés

szeretnék agykontrollos "referenciákat" kérni, azoktól akiknek sikerült.

sokan mondják hogy betegségeket gyógyítanak meg a pozitív gondolkodással, kérlek küldenétek orvosi leletet arról hogy volt betegség, nem volt orvosi kezelés, de elmúlt

vagy előtte utána képeket arról hogy a testeteken valamit megváltoztattatok Agykontrollal (plasztikások és csalók kíméljenek)

mert ha valaki egy pingponglabda nagyságú daganatot eltűntet a pozitív hozzáálással, akkor nem igaz hogy pl mellet nem lehet ezzel nagyobítani, egy módszer vagy mindenre működik, vagy semmire sem...

szóval aki szeretne kérem küldjön bizonyítékokat :)

2011. szept. 18. 22:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Állítólag lehet mellet is nagyobbítani így. Egy fórumon találtam ilyen sztorikat. Én a bránert növelném. :-)
2011. szept. 18. 22:35
 2/15 anonim ***** válasza:

Hallottam már én is hasonló sztorikat, hogy kisebb változások történtek a delikvensek testén. Hogy ebből mi igaz és mi nem, az már más kérdés, ki kell próbálni...

De ha mástnem, úgy biztosan segít a változásban, hogy pl nagyobb akaraterőt ad egy kövér embernek, hogy lefogyjon, stb ;)

2011. szept. 18. 22:54
 3/15 A kérdező kommentje:
igen. pont a sztorik miatt kérek referenciákat, szeretném megcsinálni, de ugye ahhoz hit kell, én meg nem hiszek olyanban amit nem tudnak bizonyítani...
2011. szept. 18. 22:58
 4/15 anonim ***** válasza:
De ha már bizonyítanak valamit az nem hit, hanem tudás :) Az meg azért nem ugyanaz... hinni nehezebb, mint mások bizonyításai alapján tényként elfogadni valamit, de épp ezért ilyen esetkeben hatékonyabb is, ha élhetek ezzel a szóval hit esetében.
2011. szept. 18. 23:03
 5/15 A kérdező kommentje:

nem hatékonyabb, ha tudod, hiszel is, mert biztos vagy benne hogy sikerül, és a bizonyosság az ami "véghezviszi"

már csináltam dolgokat agykontrollal, szóval tudom miről beszélek, de ebben nem tudok csak úgy hinni, sőt, emiatt megingott az egész agykontrollba vetett hitem...

2011. szept. 18. 23:07
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem, egész más... először meg kell értened, mi a különbség a hit és a tudás között, mert ég és föld a kettő. Mert elhinni valamit nem egyenlő azzal, hogy hinni benne!

Csak ha megérted a különbséget, és képes vagy szívből hinni, csak akkor érhetsz el valódi, látványos eredményt!

2011. szept. 18. 23:12
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

én egyszer az aranyeremet gyógyítottam meg, és elég volt csak egyszer programoznom.

sajnos kép nem készült róla, de azt most nem ecsetelném, h miért :)

2011. szept. 18. 23:41
 8/15 A kérdező kommentje:
utolsó, köszönöm, de így ez is csak egy történet a sok közül..(nem mintha aranyeres képeket akarnák nézegetni XD)
2011. szept. 18. 23:47
 9/15 A kérdező kommentje:

Gaebrol

nem tudom elhinni, amég nincs bizonyíték, és nem tudok szívből hinni benne, amég nem hittem el.

2011. szept. 18. 23:48
 10/15 anonim ***** válasza:

A hit hegyeket mozgat meg.

Ebben van valami . teljesen mindegy miben hiszel (Isten ,Agykontroll , stb.) beindítja a szervezet öngyógyító mechanizmusát , ami nálunk embereknél a civilizációnak köszönhetően alig működik. Érdekes módon az állatoknál megvan. Persze ezalatt nem azt értem , hogy mindenből ki tudnak gyógyulni.

2011. szept. 19. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!