Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Van itt olyan, akit megtapaszt...

Van itt olyan, akit megtapasztalta, milyen érzés agykontroll által befolyásolva lenni?

Figyelt kérdés

Egyik barátnőm, aki járt agykontrolltanfolyamra, megtanította, hogy vehetek rá valakit valamire tudat alatt, álmában.

Elvileg, ha jól csináljuk, a célszemély vagy álmodni fog az üzenetről, vagy megérzése lesz arról, hogy meg kell tennie, amit üzentünk neki.

Sulis táborokban mindig ki akartuk próbálni egymáson, de valamiért sose jött össze, (ehhez ugye aludni kell, és az egy táborban ritka :D) viszont állítólag a barátnőm ennek köszönheti, hogy még sosem feleltették kémiából :D

Van itt olyan aki esetleg ismeri ezt a technikát, és kipróbálta már valakin, és bevált / kipróbálták rajta, és tényleg érzett valamit? Működik?

2011. júl. 20. 18:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Sajnos a dolog működik de csak akkor fogja az illető azt csinálni amire rá akartad venni amikor nem figyel oda úgymond kevésbé tudatos állapotban van. Ezt velem is megcsinálta az egyik kollégám a nyavajás rávett hogy belenyúljak a mellettem ülő csajszi táskájába persze csak akkor kapcsoltam miután már felforgattam a leányzó egész táskáját, aztán jött a nagy ámuldozás és röhögés a cégben. Egyébként mindig ezt csináljuk amikor tudatosan vagy tudattalanul állandóan ráerőltetjük az akaratunkat/kívánságainkat a körneyzetünkre, ezért kéne előbb egy önvizsgálatot lefuttatnunk hogy valóban megéri-e mielőtt elkezdünk teli erőből koncentrálni valamire amivel esetleg árthatunk, ezzel vigyázni kell!
2011. júl. 27. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!