Általába ha nagyon vágyunk egy társra azért se jön. De hogy lehet eljuttatni az agyat egy olyan szintre hogy ne vágyódjunk rá?
Koncentrálj egy más célra. Tudom is én pénzt gyűjteni nyaralásra vagy éppen tanfolyam végzése. A lényeg, hogy ne ekörül tekerjen az agyad.
Egy biztos ha görcsösen erre vágysz nem fog jönni.
Akkor bukkan fel amikor a legkevésbé számítanál rá.
igen csak az a baj, hogy hiába próbálok csak másra koncentrálni..itt a nyár és én még "kislány" vagyok 17-évesen de törődés függő és ezt be is ismerem..:S:$
és itt a nyár itthon ülök ha meg megyek valahova akkor azért gondolok arra hogy jó lenne mellém valaki mert látok másokat együtt..és boldogok..!:S
Amig nem vagy szerelmes addig nincsenek gondjaid hidd el ...
és gondolj arra szabad vagy élvezheted az életed egyedül is , barátnőkkel. Figyelj ha te magabiztos és boldog vagy akkor fogod vonzani a pasikat, de csak akkor!!!
az elmét lehet eljuttatni odáig, hogy ne vágyódj nemhogy másik emberre, de semmire sem. a vágy alapvetően hiányérzet kielégítésére való erős lelki törekvés. a hiányt az egyén generálja meg az "x" dologra, mivel azt gondolja arról, hogy nem önmaga, azt hiszi ,hogy azzal lehet teljes...nem is csoda, hogy meg akarja szerezni...de ha képes belátni, hogy végül is minden ami van önmaga, vagyis azt ,hogy alapban már teljes, csak rá kéne ébredni, akkor megszűnik a hiány és a rossz érzés...:)
az emberi elme tökéletes egy a Mindennel, azért van tapasztalata, hogy a tapasztalás során megélt kontraszthatásból tudja magát valamihez viszonyítani, így "én" né válva...de ez nem azt jelenti, hogy az egész picike része...ez az emberi elme tévedése, mivel az emberi elme egy az egyben az, ami teret enged bármi létének is, ami a tapasztalatot szolgáltatja...ezt a valamit nevezhetjük Istennek is, de én Önvalónak(önmagunk valósága), vagy Elmének hívom. :)
üdv és sok sikert
26/F
LastOne.Left
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!