Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Általába ha nagyon vágyunk...

Általába ha nagyon vágyunk egy társra azért se jön. De hogy lehet eljuttatni az agyat egy olyan szintre hogy ne vágyódjunk rá?

Figyelt kérdés
Elég bonyolult volt a párkapcsolatom az utóbbi ődőben...volt egy 2.éves kapcsolatom amihez réészben még kötődök de csak mert nem találtam meg azt aki úgymond nála jobb..vagyis megtaláltam de neki meg én nem kellek.. h lehet eljutni odáig hogy akk nemkell mellém senki olyan társ..majd jön ha jönnie kel..(csak általába ha elhatározza az ember hogy neki nem kell akkor jön pont.. de görcsösen nem lehet ezt állítani ha nem is így van tudat aladt)
2011. júl. 12. 21:00
 1/8 anonim válasza:

Koncentrálj egy más célra. Tudom is én pénzt gyűjteni nyaralásra vagy éppen tanfolyam végzése. A lényeg, hogy ne ekörül tekerjen az agyad.

Egy biztos ha görcsösen erre vágysz nem fog jönni.

Akkor bukkan fel amikor a legkevésbé számítanál rá.

2011. júl. 12. 21:30
 2/8 A kérdező kommentje:

igen csak az a baj, hogy hiába próbálok csak másra koncentrálni..itt a nyár és én még "kislány" vagyok 17-évesen de törődés függő és ezt be is ismerem..:S:$

és itt a nyár itthon ülök ha meg megyek valahova akkor azért gondolok arra hogy jó lenne mellém valaki mert látok másokat együtt..és boldogok..!:S

2011. júl. 12. 21:47
 3/8 anonim válasza:

Amig nem vagy szerelmes addig nincsenek gondjaid hidd el ...

és gondolj arra szabad vagy élvezheted az életed egyedül is , barátnőkkel. Figyelj ha te magabiztos és boldog vagy akkor fogod vonzani a pasikat, de csak akkor!!!

2011. júl. 12. 21:58
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát őszintén az vagyok magabiztos..néha még boldog is..:D:P de sajnos van hog kijön rajtam az hogy 17 évesen elvesztettem az apukámat:S:( és sajnos pont akkor mikor a legtöbb fiú van a társaságomban..:S:$ de már odafigyelek magamra..(igyekszek erős lenni előttük)
2011. júl. 12. 22:10
 5/8 anonim válasza:
Most már értem miért vágysz ennyire a férfiakkal való kapcsolatra, a szerelemre ... apukád hiánya miatt. Őszintén sajnálom, nehéz lehet. Szedd össze magad biztosan csinos és okos vagy ... meglátod hamarosan utadba akad a neked való fiú!
2011. júl. 12. 23:00
 6/8 anonim válasza:
Én is másik célt tűztem ki magam elé, bejött, és most szarok rá, hogy lesz-e barátom. Sikerült elterelni a gondolataimat és így jobb.
2011. júl. 13. 00:26
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm:) a tanácsokat! igyekszem így cselekedni..és erős lenni..:)
2011. júl. 13. 12:49
 8/8 anonim ***** válasza:
80%

az elmét lehet eljuttatni odáig, hogy ne vágyódj nemhogy másik emberre, de semmire sem. a vágy alapvetően hiányérzet kielégítésére való erős lelki törekvés. a hiányt az egyén generálja meg az "x" dologra, mivel azt gondolja arról, hogy nem önmaga, azt hiszi ,hogy azzal lehet teljes...nem is csoda, hogy meg akarja szerezni...de ha képes belátni, hogy végül is minden ami van önmaga, vagyis azt ,hogy alapban már teljes, csak rá kéne ébredni, akkor megszűnik a hiány és a rossz érzés...:)

az emberi elme tökéletes egy a Mindennel, azért van tapasztalata, hogy a tapasztalás során megélt kontraszthatásból tudja magát valamihez viszonyítani, így "én" né válva...de ez nem azt jelenti, hogy az egész picike része...ez az emberi elme tévedése, mivel az emberi elme egy az egyben az, ami teret enged bármi létének is, ami a tapasztalatot szolgáltatja...ezt a valamit nevezhetjük Istennek is, de én Önvalónak(önmagunk valósága), vagy Elmének hívom. :)

üdv és sok sikert

26/F

LastOne.Left

2011. júl. 13. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!