Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ön hisz az agykontrollban?

Ön hisz az agykontrollban?

Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 16:40
1 2
 11/12 anonim válasza:
Mondjuk 1X-2X velem is előfordult hogy az ágyamban mormogtam hogy "basszus 9 már elmulloz legalább 9:13 van már és majdnem összefostam magam a röhögéstől amikor tényleg annyit mutatott az óra :D + Nem tudom ki hogy van vele de velem sokszor előfordul hogy elfelejtem a telefonomon az órát beállítani Kb 7 kor szokott menni a buszom iskola időbe és valami "csoda folytán" legkésőbb 6:40 kor felriadok de nem anyámra!!!!! -.-"
2011. júl. 14. 19:31
 12/12 anonim ***** válasza:
Utolsó: Ilyen velem is van de szinte csak akkor ha időre kell mennem valahova mert akkor nagyjából semmit nem alszok, mert még álmomban is tudom, hogy be van állitva az ébresztő. Igy mindig ébresztő előtt egy két perccel ébredek vagy 15-30. Vagy Én magam vagyok az ébresztőóra mert tudm h pl 6kor kell kellnem és ébresztő nélkül felébredek akkor.
2011. júl. 16. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!