Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Létezik olyan hogy energia...

Létezik olyan hogy energia felvétel és felhasználás?

Figyelt kérdés
Létezik olyan hogy a körölöttünk lévő emberekből vagy tárgyakból esetleg állatokból növényekből chakrát vagyis energiát lehet szívni ? Ami meg növeli a saját energia készletet. A rossz indulatú pancser emberek akik oltogatni járnak fel erre az oldalra ne írjanak kommentárt ha valami sértőt akarsz írni tartsd meg magadnak vagy anyudnak kommentáld !
2011. jún. 14. 20:05
1 2
 11/14 TheAnonymus11. válasza:
természetesen igen,a vámpírok pl.nem csak vért szívnak,léteznek energiavámpírok is ,amik másokon élősködnek
2011. júl. 4. 19:38
 12/14 anonim válasza:

Hogyne lenne. Nyilván nem ilyet nem közvetítenek a médiában, mert pl. tönkremennének a gyógyszert gyártó cégek, ha rájönnének az emberek, hogyan lehet öngyógyítani.

Bizonyíték is van már, persze ezeket elnyomják, mert nem válna a gazdaság hasznára.

Ha tárgyakból nem is, növényekből bizony lehet energiát felvenni. Ezzel és hasonló témákkal foglalkozó könyvet már sokat elolvastam, de rengeteghez hozzá tudsz férni interneten. De ez mind csak közlemény, nem tény, amíg meg nem bizonyosodsz róla. Nekem mindezt Édesanyám bizonyította be, innentől kezdve hitelét veszti, ha más az ellenkezőjét próbálja rám erőltetni. Te döntöd el, hogy akarsz-e ebben hinni, ha érdekel, úgyis alaposan utána fogsz nézni, idővel tapasztalni fogsz, találkozol hasonló érdeklődésű emberekkel, és rájössz, hogy az energiafelvétel nem mende-monda :)

2013. máj. 31. 21:12
 13/14 anonim válasza:

A középkorban az Isten (Krisztus, pápa, anyaszentegyház, stb) volt a világ nagy

részén az igazság megkérdőjelezhetetlen forrása. Ha egy kijelentést Istentől

eredeztettek, az emberek vakon elhitték, hogy az a kijelentés igaz.

Azután eljött a felvilágosodás kora és a tudomány vált az igazság

megkérdőjelezhetetlen forrásává. Ha egy kijelentést úgy fogalmaztak meg, hogy

beleszőtték a tudományos tény a tudósok igazolták, vagy a tudósok kimutatták,

vagy valami hasonló szókapcsolatot, az emberek vakon elhitték, hogy a kijelentés igaz.

Minden kornak megvoltak a maga emberfeletti tekintélyei- és ezek a tekintélyek

voltak az igazság felülbírálhatatlan, megkérdőjelezhetetlen, kétségbevonhatatlan

forrásai.

Következtetés: fölösleges itt egy ilyen kérdést feltenni :)

2013. máj. 31. 21:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Valóban létezik. Én még viszonylag kezdő vagyok ebben a témában ezért is lenne kérdésem, hátha valaki hozzáértő látja a válaszom. Én az univerzumból, Holdtól, Naptól és Földtől szoktam energiát szívni/kérni (kézen át). Viszont néha enyhén megfájdul a karom, mintha túlterhelném vagy nem tudnám elvezetni. Örülnék ha vki tudna segíteni -e kapcsán privát üzenetben.
2013. júl. 15. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!