Ha matekból szar vagyok, agykontrollal el tudom érni, hogy jól menjen? És ha igen, akkor mit kell tennem érte?
Kedves kérdező :)
Agykontrollal nem érsz el semmit és ha tényleg nem érted a matekot akkor vagy próbálj ingyen magántanárhoz járni, vagy lássa a tanár, hogy próbálkozol, de hiába, mert akkor sem érted - ennek két jó oldala van : az egyik, hogy lehet megadja neked a kegyelem kettest a szorgalmad miatt, a másik pedig, hogy felmentést javasol matekból, így számolgatni nem kell, max 1-2 definíciót megtanulni :)
Így nem is bukhatsz meg :DD
Ha rám hallgatsz, akkor próbálj felmentést intézni magadnak. Sok módszerrel lehet, nem az a legajánlatosabb amit az előbb írtam, hanem tudd meg hol van olyan hely ahol ezeket a papírokat intézik, és ha szerencséd van, lehet rögtön letesztelik mennyit tudsz :)
Remélem segítettem :)
Nagyon nem primitív én is középiskolába járok és buktam matekból mert sehogy sem értem....Ez igenis betegség különben az orvos nem adna rá papírt.Lehet hogy ti primitív tanárral primitív órákat tartottatok de mi nem.
És különben is az érettségizett,diplomás emberek is ott kaparják a sz*rt az árokban annyira nincs munkalehetőség...Úgyhogy már szinte teljesen mind1 milyen jegy szerepel az érettségi bizonyítványon
Nem azért de a középiskolai anyag egy elég primitív matematika. Deriválás (bár még ez is elég könnyű), integrálás, differenciál egyenletek megoldása én ezekre mondom azt, hogy matematika.Aki világ életében nagy ívből tesz a matekra annak jó hogy nehéz meg nem érti. Betegség lassan már egy letört körmöt is röntgenre küldik és gipszbe rakják.
És mielőtt még az a vád érne, hogy valami vén hülye vagyok aki 100 éve járt iskolába annak elárulom, hogy 2 éve érettségiztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!