Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Elkezdjek foglalkozni az...

Elkezdjek foglalkozni az agykontrollal, vagy csak időpocséklás?

Figyelt kérdés
Nem tudom belevágjak-e. Az a baj, az egyik énem azt mondja "mi ez a szeretet-béke szarság? kit érdekel, úgyis egyszer élek.", a másik ennél valamivel bölcsebb, az érdeklődik a reinkarnáció, agykontroll iránt. (nem vagyok mentálisan beteg, csak nem tudom eldönteni, mit szeretnék).
2011. ápr. 3. 17:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
47%
Higgy nekem , használ , nem ezoterikus és nem sarlatánság!
2011. ápr. 6. 19:48
 12/14 BlackSword ***** válasza:
0%
akkor is felesleges... És De ezoterikus, és De sarlatánság...
2011. ápr. 8. 22:43
 13/14 Hunwolf válasza:

Hmm menj el nyugodtan amit a többiek írnak hülyeség...(kivétel erősíti a szabályt)

Én minimális szinten vagyok képes használni.

Ja és aki azt mondja hogy ez sátánista fejtse ki miért kíváncsi vagyok :D.(nekem is mondták hogy az jót röhögtem rajtuk)

2011. ápr. 13. 22:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, teljes mértékben hinned kell benne, ha belevágsz. És úgy látom, neked már most vannak kétségeid, de hát... te döntésed.
2011. ápr. 24. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!