Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Rendeltem egy pasit tegnap...

Rendeltem egy pasit tegnap este az univerzumtól, és utána még aznap este vele is álmodtam! Ez jelent valamit?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy Ő jelent meg az álmomban, mert egy konkrét fiút kértem!
2011. márc. 28. 21:19
1 2 3
 11/21 Pedro77 ***** válasza:

Mit szólnál hozzá, ha te lennél a rendelés?

Vagy akkor nem ember, hanem egy droid lennél? Vagy igazából egy full extrás droid kell neked?

2011. márc. 30. 11:35
 12/21 anonim ***** válasza:
Persze hogy "beteljesül", ha hétköznapi dolgokat kérnek...
2011. márc. 30. 16:17
 13/21 anonim ***** válasza:
A Szoták Soma nem tudja, mit ír. Természetes, hogy lehet rendelni, és az "áru" be is jön. Megbízhatóbb, mint a Vatera.
2011. márc. 31. 13:05
 14/21 anonim ***** válasza:
Butaságot nem kezel pszihológus.
2011. ápr. 5. 13:18
 15/21 anonim válasza:
Nekem vizsgával volt így. Nagyon nem tudtam készülni egy témakörre, a 40 tételből csak az elsőt tudtam normálisan. Egész éjszaka nem tudtam aludni vizsga előtt, és arra koncentráltam, hogy az 1. tételt húzzam. Nagyon bevoltam sz.rva. :) Másnap reggel kihúztam szépen az 1. tételt. Van ilyen. Én speciel hiszek benne. De azt tényleg nagyon kell akarni, hogy valami így sikerüljön. Kételkedni sem szabad benne. :)
2011. ápr. 5. 17:53
 16/21 anonim válasza:
53%
Hehe. Én rendeltem egy pizzát az univerzumtól, nem találkozott vele valaki?
2011. ápr. 11. 21:58
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
AZTA KÚRVA EGET, HOGY LEHET VALAKI ENNYIRE HÜLYE!!! NEKEM NEM AKAROD MEGRENDELNI AZ 5-ŐS LOTTÓ NYERŐSZÁMAIT?? MEGKŐSZŐNÉM
2011. ápr. 18. 08:07
 18/21 anonim válasza:
100%
A vonzás törvényénél erősebb a szabad akarat törvénye. Úgy értem, hogyha ő semmiképp sem akarja esetleg akkor szerintem nem teremthetsz bele az ő életébe, de abszolút müködik a vonzás törvénye! csak pozitivan :) minden jót
2011. ápr. 18. 12:05
 19/21 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező:

Nem rendelnél-e nekem egy szép vöröshajú, kék szemű, vékony, nagymellű, kedves, jó indulatú, nemdohányzó leányzót?

Ha belefér, akkor jól jönne mellé egy elektromos gitár, átmenőnyakkal, 24 bunddal, Kahler tremolóval, meg egy Mesa Dual Rectifier.

2011. ápr. 18. 20:38
 20/21 A kérdező kommentje:
Megpróbálom! De nem ígérek semmit! :)
2011. ápr. 18. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!