Hasznos-e az agykontroll tanfolyam?
32 EZER ft???
Költsd el inkább hasznosan.
Az agykontroll nem rossz - de ennyire nem is jó. Ha háromezret kérnének a tanfolyamért, még meggondolnám.
Az előző kamu! Ilyen nincs! Nem kilépsz a testedből meg ilyenek, csak nagyon megnyugszol.
Kérdezőnek: Ha írsz egy privi e-mailt mindent elmondok, Én a gyerek agykontrollon voltam, apa a felnőttön, mind a kettőt el tom mesélni!
Sikerélményem: Apuval gyakoroltuk az analizálást. Ami abból áll, hogy megmondja az embr nevét, korát, városát/faluját és Én "kitalálom" mi a baja. Montam, hogy a gerincénél fáj a háta,és valami van a bal lábán a nagy ujjával. Másnap apa a munkatársával: -nem fáj a hátad? -Beletaláltál! már 3 hete. - És a lábadon a nagyujjad nem fáj? - Hát köszönöm, már nem, rátoltam a fűnyírót, de már szépen gyógyul. De Te ezt honnan tudod?
:) nagyon jól esett, hogy ennyire jól sikerült. PRÓBÁLD KI, 2-BŐL 2 EMBER EZT AJÁNLJA :) Komolyan: Nagyon, nagyon jó
+Tanároknak plusz 2 akreditált pont
+Doktoroknak plusz 40 akreditált pont
www.agykontroll.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!