Az agykontroll segíthet a merevedési zavaromon?
ha más a hitével rendbe szedte a szemtengelyferdülését, más visszanövesztett magán ezt-azt, akkor neked miért ne menne? :)
csak csináld! (Y)
Szerintem először is menj el megint a dokihoz. Hátha csak valamelyik gyógyszered késői mellékhatása, vagy szövődmény.
Aztán hagyd a barátnődnek, hogy nagyon szeressen, nyugi, nem lesz köztetek semmi probléma emiatt.
Próbálj meg nem gondolni a merevedésre, lehet, hogy csak stresszeled magad, próbáljátok ki sokszor a "szex nélküli szeretkezést".
Én az agykontrollban nem hiszek, nagyon pihentagyúnak kell lenni ahhoz, hogy tényleg segítsen. A szívemen viselem a sorsod, hisz a barátomnak is hasonló problémái voltak, nála az volt a baj, hogy az orvosi beavatkozás hiába sikerült, utána is nagyon félt a kudarctól. Szerintem neked is ez lehet a gond.
"Én az agykontrollban nem hiszek, nagyon pihentagyúnak kell lenni ahhoz, hogy tényleg segítsen."
Biztosan nagyon sokat olvastál róla, és kompetens vagy a témában, ugye?
Amúgy igen, fontos az orvosi ellenőrzés, de megpróbálhatod mellette programozni. :)
Igen, az a véleményem, hogy az agykontroll nem sokat ér. Nem hiszek benne. :P
De ettől a kérdező megpróbálhatja, nyilván nem én fogom neki megmondani, hogy mit tegyen, és mit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!