Mi ez a keveredés agykontrollal kapcsolatban?
Én nem végeztem tanfolyamot, könyvből tanulom, naponta meditálok, és jól érzem magam. Szóval furcsának tartom, hogy sokan (nem tudom igazából mennyien) sátáni rítusnak tartják, meg megnyitja a szellemvilágot stb, holott rengeteg embernek segített. Vallásoktatóknak és papoknak pedig ingyenes a tanfolyam, így Ők is meggyőződhetnek róla, hogy semmi sátáni nincsen ebben. Persze mondhatnánk, hogy így akarják mégjobban álcázni... én nem tudom. Mégis miben mond ellent a keresztény tanoknak?
Előre is köszönöm a normális válaszokat.
Akik itt marják egymást, hogy szellemek vannak (pro), de pedig nincsenek (kontra), azoknak ajánlom Balogh Béla "A végső valóság" c. könyvét. Sajátos nézetei vannak, amik számomra eddig a leghitelesebbeknek tűnnek ilyen témában - de ezt mindenki döntse el maga.
Amúgy meg ahogy ki miben hisz, azt a saját joga eldönteni. Ahogy olvastam vannak itt olyan emberek, akik vagy könyvből, vagy máshonnan de ismerik ezt a módszert, szóval a Vili vs. Vilmos (Jobb és bal agyfélteke közti különbség) kérdését is ismerniük kell. Hogy kinek meddig tart melyik gondolkodásmódja az szubjektív, de tiszteletben kell tartanunk, és nem rá kell erőltetnünk a saját véleményünket.
A kérdéshez: azért istenkáromlás, mert 1. nem ismerik, 2. csökönyösek, és nem hajlandóak megismerni, 3. az ő "piacukat" veszed el ezzel, 4. ha sikereket érsz el vele, amiket addig az istenhittel nem értél el, akkor szintén piacot vesztenek. Pedig szintén az agykontrollosok kiadtak egy könyvet erről, hogy hogy lehet e két dolgot összehangolni (mármint a vallást és az ilyenfajta önfejlesztő módszereket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!