Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Lehetséges a levitáció? Ha...

Lehetséges a levitáció? Ha igen hogyan?

Figyelt kérdés

nem azokra a kamu buvész trükkökre gondolok hanem a meditálós részre: [link]

állítólag olvastam hogy a shaolin kung fu sok is megcsinálták

ha igen akkor hogy kell?

2011. jan. 4. 19:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én nem hiszek a fizika törvényeiben. Azért mert bebizonyították, attól még lehet kivétel.
2011. jan. 9. 02:33
 12/16 anonim ***** válasza:

Nos van a hit, meg a fizika.

Fizikában hiszek, mivel egyértelmű, hogy az az igaz.

(már aki gondolkozik)

A levitáció nem lehetséges. Ha a fizika azt mondja ki hogy nem akkor nem!

2011. jan. 9. 10:55
 13/16 anonim ***** válasza:
Akik eddig hit hatására ki akartak kezdeni a gravitációval azok mindig a rövidebbet húzták (mondjuk valamilyen szinten ez szerintem a természetes kiválasztódás része).
2011. jan. 9. 11:21
 14/16 anonim ***** válasza:

Jajj, ne legyetek már Newton törvényeinél leragadva - kedves előttem szóló "a fizika bebizonyította, hogy nem lehet" típusú hozzászólók!

Ma már tudjuk, hogy az is "benne van a pakliban" hogy bármelyik pillanatban mondjuk a föld középpontjába zuhanjunk, észrevétlenül: csupán az anyagot alkotó rezgések(!) megfelelő véletlen egybeesése szükséges, hogy pl a széken amin ülök, szabadon átzuhanhassak, mert pont úgy mozdul el minden atomom hogy az anyagom felülete és a szék felülete közti taszítóerő pillanatnyilag zérus lesz.... Persze ennek leírhatatlanul kicsi a valószínűsége, de "bebizonyították" hogy igenis lehetséges. Csakúgy mint a teleportáció. Csak még arra sincs semmi használható módszer, talán 1-2 részecskét ha tudtak eddig teleportálni... Hol van az még egy ember vagy egy valamire való tárgy részecskeszámától...

A levitáció ugyanilyen úton lehetséges, a fizika törvényei nem zárják ki. Persze ettől még nem kell hinni a levitációban, de az nincs bebizonyítva, hogy az erős hit képes-e ilyenre vagy sem :)

2011. jan. 9. 22:34
 15/16 anonim ***** válasza:
"Én nem hiszek a fizika törvényeiben. Azért mert bebizonyították, attól még lehet kivétel" Szeretném kérni az összes fizikában nem hívőt, hogy valamikor a héten, ha épp ráér ugorjon ki a 10. emeletről, nem kell aggódni, a fizika nem működik!
2011. jan. 11. 03:41
 16/16 anonim ***** válasza:
hívd oda Harry Pottert és " vin gardium leviószá" XDDD na jó most viccet félre téve szerintem semmi sem lehetetlen amúgy bocs hogy ennyi eltelt hónap után is előhozom a kérdést
2011. jún. 16. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!