Az életemet hogyan tehetném jobbá ha az osztálytársaim közül nem látok egyet sem akivel barátkozhatnák? 17/F
maximum a lányok azok akikkel jobb kapcsolatba(baráti) válhatnák , az meg számomra fura ,hogy "csak lányokkal barátkozik"
mondok egy példát ,megkérdezek egy csávót hogy ,de az nem azt jelenti hogy.....a válasz "nem b*zmeg"
annyira bánt ,már rájöttem hogy az életemet nem az iskolai óráknak kell meghatározniuk, mert akkor egyre betegebb leszek...:( ,de ez így akkor sem állapot
Iskolán kívül is ez van? Osztályon kívül suliba?
Hol laksz? Én szívesen barátkoznék veled. Írj privit.
18/L
16:31 ,köszönöm szépen , győrben lakom
iskolán kívül van kb 2-3-4 barátom öszvissz ,de a testvéreim is ilyenek ,sőt én vagyok közülük a legbevállalósabb:(
jah ,igazatok van ,nem baj ha csaj barátaim vannak ,csak velem ez úgy megy ,hogy ronda lányokkal nem szeretek beszélgetni ,aki meg tetszik azzal meg inkább nem csak barátkozni szeretnék....ez úgy tűnik mintha kibúvót keresnék a segítség alól pedig nem
tudom hogy valamit nekem is változnom kéne ,lehet hogy csajokkal kéne jobban összehaverkodnom.
+ még 1 dolog ,a személyiségem egy fiúlány személyiségével= ,nagyon érzékeny vagyok lelkileg ,vannak dolgok amiket könnyedén felnagyítok csakúgy reflexből.
+ nem bírom ha valaki primitív ,ezalatt a mónika show és egyéb valóságshowkról beszélek...
pedig a fiúk elvileg a káromkodó lények.. nekem meg pont fordítva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!