Ikerlang kapcsolatban csak nekem fontos az egész?
Évem óta benne vagyok az ikerlang témában. Valószínű meg is találtam.
Viszont én sokkal jobban kinyilvanitom fele az érdeklődésemet,mint ő felém. Egyszer már ő is kijelentette hogy én neki az ikerlangja vagyok. De a legtöbbször menekül,harit,csúnyán beszél velem, nem kommunikál rendesen,vissza vonul, es azt mutatja hogy megvan nelkulem.És van hogy megtagadja az egészet, hogy ő nem az ikerlangom. Viszont egy biztos,ő sem tud rendesen végleg elengedni engem.
Miert nem képes nyitott lenni? Mi lehet ilyenkor a gát?
(Talalkozasunk óta, évek óta nem beszéltem vele személyesen, nem találkoztunk,csak virtuálisan beszéltünk keveset,de mindig én keresem) Miért lehet nehéz neki a találkozás? Folyamatosan hiteget vele,de nem lepi meg. Sokszor az a megerzesem hogy nem is az ikerlangom hanem az energiát kéri csak tőlem.
"Mi lehet ilyenkor a gát?"
A józan ész.
"Az ezoterikus hiedelem szerint ugyanis az egymáshoz tartozó lelkek valamikor az időben kettészakadtak és azóta is, akár több életen át is egymást keresik ikerlángokként."
1. Ezek szerint rossz embert találtál meg, az nem a te ikerlángod. El kell fújni!
2. "Ezoterikus hiedelem." Érted? Hiedelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!