Hogy tudnám megtalálni agykontrollal a bankkártyámat? Már mindent átkutattam egyszerűen nincs meg
Több kártyám is van, és az amelyiket ritkábban használom, kb 2 hónapja használtam utoljára, mert arról csak utalni szoktam a neten. Szóval legutóbb Foodoráról rendeltem vele aztán letettem a szekrényre, el is felejtettem kb.
Most újra szükségem lenne a fizikai kártyára, de egyszerűen nem jön elő, átkutatattam mindent, próbáltam 3 ujj technikával, alfában, este lefekvés előtt, hátha megálmodom.
Más dolgokkal mindig sikerült 3 ujj technikávl megtalálni dolgokat perceken belül de a kártya egyszerűen nem jut eszembe nem találom, semmi megérzés. Nincs valami más technika még rá? Nagyon fontos lenne megtalálni. Más nem rakhatta el.
Nem esett be valami mögé? Becsúszott?
Egyszer velem peldaul az történt, hogy penztarca nelkul csak bankkartyaval mentem vasarolni es kabatzsebembe felejtettem, persze legközelebb a penztarcamba kerestem es persze nem volt ott.
Vegul rendeltem újat, aztan megtalaltam. Szerintem rendelj újat ne stresszeld magad
Ezotérikus (= csak képzeletben működő) módszerrel akarsz egy valós problémát megoldani. Szemmel láthatóan nem is működik a dolog.
Ezek után másokat titulálsz agyhalottnak. Ezt azért át kéne jobban gondolnod.
Agykontroll...
Miket írogatnak, közük nincs a témához, akkor miről beszélünk...
Nem csak képzeletben működik. Ha nem tudsz segíteni minek írsz ide?
Idézd fel az utolsó kártyahasználatot, minél részletesebben!
Plusz vagy nem akkor használtad utoljára, vagy takaritaskor arrébb tetted, vagy ott van, ahol keresed, csak nem látod (mert ilyen is van 😀)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!