Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Reikivel vagy agykontrollal...

Reikivel vagy agykontrollal lehet jobban gyogyitani?

Figyelt kérdés

2024. jan. 23. 20:58
1 2
 11/12 anonim válasza:
33%
Mindkettővel nagyjából egyformán lehet azonos körülmények között ami alatt azt is értem, hogy mekkora erőbedobással veti be magát az ember. Tehát az első körben azt kell megnézni hogy melyik módszer a szímpadikusabb és amelyik igen azt érdemes mélyebben megtanulni és használni.
2024. jan. 30. 01:06
 12/12 anonim ***** válasza:

Én tanultam reikit. Az a tapasztalat, hogy csak akkor lehet gyógyítani, ha az illető személy akar gyógyulni, és megkér rá. Lehet gyógyítani egy mondattal, egy jól irányzott érintéssel. Én például gyógyítottam pánikbeteget egy névjegyre írt mondattal. (Nem agykontrol)

Igazából mindegy mit választassz, a lényeg, hogy álj ki egy módszer mellett, sne halmozd a papírokat, mert akkor egyikben sem tudsz elmélyülni. Én doromb-hangtetápiával foglalkozom. Semmivel nem egészítem ki, mert tökéletesen működik ez így is. 😉

2024. jan. 30. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!