Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hipnózist milyen szerek...

Hipnózist milyen szerek segíthetik elő?

Figyelt kérdés

2023. dec. 1. 23:00
1 2
 11/14 Grimfox ***** válasza:
100%

Mindenkit lehet hipnotizálni, csak nem mindenkit ugyanolyan mélységig. Ha önhipnózissal kísérletezel, akkor a rendszeres szuggesztiók idővel egyre mélyebbre hatolnak. Ha nem megy elsőre, majd megy sokadikra. Ragaszkodj egy olyan módszerhez, ami bizonyítottan működik, és addig végezd, amíg el nem éred a kívánt hatást.

Ugyanezt kellene végeznie a szakembernek is, egy ülés után nem érdemes feladni.

2023. dec. 3. 00:27
 12/14 anonim válasza:
Annyira jó volt olvasni a válaszokat! Én köszönöm meg itt, hogy nem gonoszkodás nent. Szuperek vagytok mind! Nekem is hadznos volt! Köszönöm!
2023. dec. 7. 02:03
 13/14 anonim válasza:

"Mindenkit lehet hipnotizálni, csak nem mindenkit ugyanolyan mélységig."

Igen, ez teljesen igaz. Én egyébként nem javaslom, nagyon veszélyes, vissza lehet élni vele és megjártam vele. Egyetemi tanár, pszichológus csinálta, aki egy ügyeletes pszichopata.

jan. 10. 13:09
 14/14 anonim válasza:
13-as mit csinált veled? Agyadban turkált vagy bántott?
jan. 14. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!