Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mi különbség van a kettő...

Mi különbség van a kettő között vagyis a videó és a könyv között?

Figyelt kérdés

A Domján László által írt könyv és a youtube-os hanganyagai között mi a különbség?

Azért teszem fel ezt a kérdésemet, mert a könyvbe bele olvasva ott megint teljesen más fajta, féle meditációt ír le , hogy pl.: számoljunk el 100-ig 0-tól majd 50-ig aztán stb...

De viszont a youtube -os hanganyag meg megint más sőt vagyis a többi ami fent van.

Azok mindenféle címmel vannak feltöltve és gondolom mindegyiknek különböző céljai vannak.

Az én célom ezzel a fajta José Silva - Domján László agykontrollal az ,hogy tudatosabb legyek min eddig és, hogy könnyebben megtudjam állni a helyem az életben vagyis ne legyen az , hogy mások nem is az, hogy eltiporjanak durván fogalmazva vagy máshogy értelmezve ne vegyék el az önbizalmam. Egyenlőre ennyi.

2023. szept. 11. 22:40
 1/7 A kérdező kommentje:
Meg persze ki hagytam azt , hogy kevesebb stressz , könnyebben tudjam magam bizonyos helyzetekben bizonyos érzelmi szinten kezelni magam. Jobb legyen a koncentrációm, odafigyelés, összpontosítás
2023. szept. 11. 22:41
 2/7 Grimfox ***** válasza:
A célod eléréséhez szerintem a sima Silva féle könyvet kellene elolvasnod(fent van neten). Jobb a forrásművet használni, mint továbbgondolt változatokat. A hanganyagokat pedig, amennyire tudod, hanyagold, főleg ha ezek "vezetett meditáció" jellegű felvételek.
2023. szept. 11. 22:55
 3/7 A kérdező kommentje:

És a könyvet azt simán hanganyag nélkül kell csinálni?

Vagy esetleg van valami más hozzá hasonló tudatos meditáció mint ez a Domján Lászlós?

2023. szept. 11. 22:59
 4/7 Grimfox ***** válasza:

Az egész agykontrol lényege a tudatos meditáció. Egyfajta autoszuggesztió, vagy önhipnózis az alapja, és onnan lép tovább a tudatosság növelésére, és hasznosítására.

(minden meditáció alapja önhipnózis, de az agykontroll modernebb módszert használ erre. ez felcserélhető hagyományos módszerekkel is, de nem szükségszerű)

2023. szept. 11. 23:14
 5/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:
29%

Ifjabb koromban nekem is megvolt az a könyv, próbáltam is nyitottan viszonyulni hozzá.

De ilyesmiket kinő az ember.

Fiatalabb korban hajlamosabb az ember mindenféle hülyeségre.

De gazdasági szempontból nagy dobás, bizonyára jó kis hasznot generált ez a könyv, évtizedek alatt.

2023. szept. 12. 15:50
 6/7 A kérdező kommentje:

5# kommentelő

De egyébként viszont ha arra célzol, hogy néphülsítés szerintem nem. Mert én meg azt vettem észre, tapasztaltam magamon , hogy mikor én csináltam az agykontrollt utána mintha a gondolataimmal képes voltam dolgokat irányítani , bizonyos helyzeteket teljesen átalakítani valahogy tudatalatt mert én meg valahogy nem is tudtam , hogy mit csinálok talán azért, mert kissé bizonytalan vagyok, önbizalom hiányos de valahogy mintha minden úgymond automatikusan jött belőlem magától meg érzésből, ösztönből szóval tök durva

2023. szept. 14. 21:03
 7/7 anonim ***** válasza:

A silva gyógyíthatsz c könyvből tanultam. Bőven volt sikerem már mikor eljutottam a Domján felé tanfolyamra, ami a motiváció ban dobott sokat.

Könyvből megtanulható

2023. szept. 17. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!