Mi különbség van a kettő között vagyis a videó és a könyv között?
A Domján László által írt könyv és a youtube-os hanganyagai között mi a különbség?
Azért teszem fel ezt a kérdésemet, mert a könyvbe bele olvasva ott megint teljesen más fajta, féle meditációt ír le , hogy pl.: számoljunk el 100-ig 0-tól majd 50-ig aztán stb...
De viszont a youtube -os hanganyag meg megint más sőt vagyis a többi ami fent van.
Azok mindenféle címmel vannak feltöltve és gondolom mindegyiknek különböző céljai vannak.
Az én célom ezzel a fajta José Silva - Domján László agykontrollal az ,hogy tudatosabb legyek min eddig és, hogy könnyebben megtudjam állni a helyem az életben vagyis ne legyen az , hogy mások nem is az, hogy eltiporjanak durván fogalmazva vagy máshogy értelmezve ne vegyék el az önbizalmam. Egyenlőre ennyi.
És a könyvet azt simán hanganyag nélkül kell csinálni?
Vagy esetleg van valami más hozzá hasonló tudatos meditáció mint ez a Domján Lászlós?
Az egész agykontrol lényege a tudatos meditáció. Egyfajta autoszuggesztió, vagy önhipnózis az alapja, és onnan lép tovább a tudatosság növelésére, és hasznosítására.
(minden meditáció alapja önhipnózis, de az agykontroll modernebb módszert használ erre. ez felcserélhető hagyományos módszerekkel is, de nem szükségszerű)
Ifjabb koromban nekem is megvolt az a könyv, próbáltam is nyitottan viszonyulni hozzá.
De ilyesmiket kinő az ember.
Fiatalabb korban hajlamosabb az ember mindenféle hülyeségre.
De gazdasági szempontból nagy dobás, bizonyára jó kis hasznot generált ez a könyv, évtizedek alatt.
5# kommentelő
De egyébként viszont ha arra célzol, hogy néphülsítés szerintem nem. Mert én meg azt vettem észre, tapasztaltam magamon , hogy mikor én csináltam az agykontrollt utána mintha a gondolataimmal képes voltam dolgokat irányítani , bizonyos helyzeteket teljesen átalakítani valahogy tudatalatt mert én meg valahogy nem is tudtam , hogy mit csinálok talán azért, mert kissé bizonytalan vagyok, önbizalom hiányos de valahogy mintha minden úgymond automatikusan jött belőlem magától meg érzésből, ösztönből szóval tök durva
A silva gyógyíthatsz c könyvből tanultam. Bőven volt sikerem már mikor eljutottam a Domján felé tanfolyamra, ami a motiváció ban dobott sokat.
Könyvből megtanulható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!