2 db 6 találatosom lett ma este a skandináv lottó sorsoláson.Akkor ez most szerencse vagy az agykontroll technikának köszönhető?
Mindig is próbáltam vizualizálni hogy nyerek,elképzelni beleélni magam.
Volt már több kisebb találatom 5 lottón többször hármas, hatos lottón is többször négyes találat.
Ma este egy kis fura előérzetem volt, valahogy mintha éreztem volna egész nap hogy nyerni fogok.Néztem a skandináv lottó sorsolást a tv-ben és alig tudtam elhinni mikor kijöttek a számok.
Anyám azt hitte megőrültem a tv előtt,úgy ordibáltam az örömtől.
Akkor kb ennyi idő kellett az agykontroll technikáknak hogy a valóságban materializálódjon amit elképzeltem, hogy nyerek valamelyik lottón?
Igen, ha megtanulsz még jobban vizualizálni, összejöhet a teletalálat is!
Hogy-hogy két szelvényen lett 6 találatod? Két szelvényen ugyanazokat a számokat játszottad?
Mennyi szelvénnyel szoktál játszani?
Számkombinációval játszok,amivel a két hat találatos lett ott csak az utolsó szám volt mindig változtatva.
Ha a kilenc számjegyet egymás után feladtam volna így pluszban a telitalálat is befigyelt volna ma este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!