Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogy működik a "Szent Szellem"?

Hogy működik a "Szent Szellem"?

Figyelt kérdés
Sajnos van szerencsém a Hit gyülekezete hülyeségeiből hallani és látni dolgokat. Anyukám és a férje tagjai a gyülekezetének és volt egy két alkalom amikor láttam embereket akik epilepsziás rohamot kaptak a Szent Szellemtől amit nem értek, hogy ez nekik miért jó és hogyan működik itt ez a kérdés. Mármint mennek a "dícséretek" és sorra esnek meg sírnak meg ordítanak fel az emberek a "Szent Szellemtől" én aki Istenbe sem tud hinni ez nekem sok. Nem tudom megérteni hogy működik, tömeg hipnózis, mágia, agykontroll? Tegnap sajnos volt szerencsém ott lenni amikor is az Isten tisztelet végén körbe álltak az emberek szólt hangosan a dicséret és a "pásztor" járta körül a kört emberről emberre és megfogta a fejüket és a mellkasukat és azt ordította rá, hogy "TÖLTSD BE SZENT SZELLEM EZT A LELKET" vagy testet már nem tudom pontosan és olyan szintű félelem fogott el mikor jött felém és olyan szinten mantráztam magamba hogy légy észnél és maradj "józan" de szerencsére nem "szállt meg a Szent Szellem" hogy érik el hogy az emberek konkrétan epilepsziás rohamot kapjanak? Már gondoltam valami mágiára mert volt három ember akik gondosan igazították az embereket hogy ne legyen lyuk az ember alkotta körön és fél homály is volt hangosan szólt a dicséret a "pásztor" ordított az emberekre. Ez nem illegális nem lehet valahogy beperelni őket? Mármint 1 7 éves fiú vagyok eléggé bátornak gondolom magam de ez kiakasztott. Szóval a lényeg a lényeg ez hogy működik és nem lehet őket feljelenteni vagy valami?

2022. dec. 19. 19:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
62%
#1: a HGy-ben Szellem, és kész. Ne tudálékoskodjál. Innen lehet megismerni a térítőiket, hogy ha szellemről hadoválnak, akkor hitgyülisek.
2022. dec. 20. 00:49
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Így működik: egyszerű, alul lepattintod a gyerekbiztos burkolatot, kiveszed a régi, elhasznált elemeket, beteszed az újakat, visszarakod a burkolatot, bekapcsolod, majd behelyezed oda ahová akarod, és élvezed.
2022. dec. 21. 17:32
 13/13 anonim válasza:
70%

Alapvetően a Hit gyülekezete bibliai alapokon áll, ebből fakadóan a gyülekezet működései is bibliai. Ahogyan számos igehelyen is szerepel ("megszaggatta a ruháját..", "olyanok voltak, mint a részegek.." stb), úgy a valóságban is hasonlóan működik a Szent Szellem. Természetesen ez nem feltétlen velejárója, de ha az illető démonoktól szabadul meg, akkor általában igen.

Sajnos a legtöbb ember el bagatelizálja ezt és cinikus módon állnak ehhez, szerintem ez nem csak azért nem jó, mert alapvetően ez egy bunkó magatartási forma, hanem azért is, mert így ezek az emberek saját magukat is elzárják a másik álláspontjának a megismerésétől és bezárkóznak a saját "igazságukba", ez pedig szűklátóküröséget és ostobaságot hoz létre, erre az itt lévő kommentek a legjobb bizonyíték.

2022. dec. 22. 02:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!