Miért van az, hogy hajnalban erősödnek fel az emberben az érzelmek?
Van egy nő, akit el kell engednem, jószerivel már sikerül, mert végiggondolom és átértékelem magamban minden nap napközben hogy hogyan csapott be érzelmileg a szakítás után, de velem együtt önmagát is - és nincs bennem iránta semmilyen harag vagy utálkozás - a dolog friss, olyan 1-2 hónapos, rendkívül bonyolult.
Éjszaka egyszer fel is ébredtem egy pillanatra, átlagban soha nem szoktam.
Viszont ez a hajlani jelenség mi lehet?
Más is tapasztalt már ilyeneket?
Köszönöm az értelmes válaszokat.
nap végére, az ember agya pukkanásig van hülyeségekkel
más emberekkel kapcsolatos zagyvaságok, interneten olvasott/látott dolgok, aktuális napi piszlicsáré akármik, stb.
emiatt is alszunk, hogy ne őrüljünk meg, és ki tudja pihenni magát az agy is.
ébredésnél az agy tiszta, az ego is keleget, ergo a fontosabb dolgokat az ember ilyenkor jobban érzi, tisztábban látja, jobban tud rájuk koncentrálni, szinte már-már meditatív állapotba is kerülhet, ha a sötét szobában csak töpreng, friss fejjel.
hát az a baj hogy erre sok magyarázat van, de kérdés hogy melyik a valóság? Mármint... ez az egész ezotéria egy nagy hablaty, ami nyomokban tartalmazhat igazságot, de hogy mi az igazság és mi a hülyeség azt senki ember nem tudja megmondani...
Egyesek szerint azért mert éjjel minden proli hétköznapi ember alszik és kikapcsol az agyuk, és csak az ilyen telepátiában szenvedő egymásra gondoló embereknek cikáznak a gondolataik és így nincs ami blokkolja őket és sokkal könnyebben célba találnak. Hát ha engem kérdezel eléggé hülyeség az egész, de egy több milliós feliratkozós mezitlábas szőnyegen ülő faszi mondta ezt, szóval sok millió szektatag szerint ez így igaz.
Mások szerint mert a másik ember rád gondol, vagy álmodik rólad, te meg felébredsz mert az a másik paraszt zaklat és hívogat akár önkéntelenül te meg hát reagálsz. Mennyire igaz? ehhhh.....
Annyira mélyen nem ástam bele magam, régebben még én is szektás voltam de mára már próbálok normális földhözragadt életet élni, mert így kevesebb csalódás fog érni mint amikor bemesélsz magadnak minden fasssságot és nem történik semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!